reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale używany wcale nie oznacza gorszy. Wolę używany, ale znanej firmy (oczywiście mając pewność, że nie jest powypadkowy) niż nowy z firmy "Drucik". Czasami mam wrażenie, że próbujesz kogoś przekonać do swoich racji nie patrząc na to czy kogoś obrażasz czy ranisz swoimi wpisami. To, że kupiłam używany fotelik nie oznacza, ze jestem gorszą matką lub mniej dbam o bezpieczeństwo swojego dziecka. Tak wyszło i tyle, nie będę się z tego tłumaczyć. Wolę zainwestować w kolejny fotelik, który mi posłuży dłużej. A ten pierwszy jest tylko na kilka miesięcy. Nie dziwię się, ze Peugeotka wycofała się z forum bo przez Wasze wpisy można poczuć się jak gó... Sama się nad tym zastanawiam czy z niego nie zrezygnować. Wrzućcie trochę na luz dziewczyny i nie pouczajcie innych. Koniec.
Ja też mam używany ale od znanej mi osoby.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moja mała bardzo mało przybrała na wadze przez dwa tygodnie niecałe 100 gram . Waży teraz 2450 a mam 35+ 6 trochę się zmartwilam choć lekarz zapewnia że wszystko jest dobrze .dobre pomiary i przepływy.
Mam cesarke 19 marca
Myślę że faktycznie jest dobrze ale dla spokoju duszy może odwiedź jeszcze jakiegoś lekarza bo będziesz się zadreczala...

Myślę że faktycznie jest dobrze ale dla spokoju duszy może odwiedź jeszcze jakiegoś lekarza bo będziesz się zadreczala...

Za półtora tygodnia mam cesarke więc już wytrzymam i tak nic się nie da z tym zrobić.
Mam jechać do szpitala jakby się coś wcześniej dzialo chociaż wolę wytrwać już do tego terminu :)

reklama
Mi tez nie... Ale majka ja uwielbia... Ma super funkcje... Mowi sie do niej a ona wszystko powtarza albo puszcza muzyczke. Albo nagrywam jej sie jak wychodze i majka sobie naciska i slyszy mnie...
Wogole nie znam tej zabawki. No z tego co mowisz to funkcje super ale design... no mogliby cos fajniejszego zrobic

Do góry