reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Za półtora tygodnia mam cesarke więc już wytrzymam i tak nic się nie da z tym zrobić.
Mam jechać do szpitala jakby się coś wcześniej dzialo chociaż wolę wytrwać już do tego terminu :)
To faktycznie nie warto. Jestem pewna że z corcią jest wszystko w porządku [emoji4]

Dziewczyny moja mała bardzo mało przybrała na wadze przez dwa tygodnie niecałe 100 gram . Waży teraz 2450 a mam 35+ 6 trochę się zmartwilam choć lekarz zapewnia że wszystko jest dobrze .dobre pomiary i przepływy.
Mam cesarke 19 marca
Myślę że lekarz wie co mówi a córcia będzie drobna ale jeszcze może przybrać trochę na wadze :-)

@walczaca o szczescie cierpisz na bezsenność? ;) powiedz w ogóle zaczęłaś już coś na wadze przybierać? Jak się czujesz mdłości już minęły?
Oj czasami troche cierpię, mąż uciekł mi dziś dużo wcześniej do pracy i sama spać nie mogę :p
Oj zaczęłam i to a tempie express :-) jestem 5kg na plusie :-) wymioty nadal są ale już co drugi,trzeci dzień i raczej tylko rano :-)
A jak u Ciebie? Jak przygotowania??:-)

reklama
Dziewczyny moja mała bardzo mało przybrała na wadze przez dwa tygodnie niecałe 100 gram . Waży teraz 2450 a mam 35+ 6 trochę się zmartwilam choć lekarz zapewnia że wszystko jest dobrze .dobre pomiary i przepływy.
Mam cesarke 19 marca
To juz blizej konca. Nie martw sie. Te pomiary maja dosc duzy margines bledu a do tego wystarczy ze maluch lezy pod skosem i juz pomiar dlugosci kosci udowej moze byc ciut inny niz w rzeczywistosci. Zostalo Ci zaledwie 11 dni!

Napisane na SM-A700F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry