Wiem własnie ale ja to panikara jestemJuż śmiało może wychodzić Ale jak czop odejdzie to jeszcze 4 tyg możesz chodzić spokojnie
reklama
;* :*Trzymaj się dzielnie :-) wszystko będzie dobrze
hope322
Fanka BB :)
Gratulacje Synek pieknie rosnieMG kiedyś polecała takie
Ropuszka kiedyś o tej stronie mówiła ale tam chyba tylko dieta jest
A u nas wszystko Oki mały siłacz ma 1010g [emoji1377]
Na pierwszym foto główka z rączka w buzi a drugiego opisywać chyba nie muszę [emoji12]( dumny tata)
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
hope322
Pieknie Zosia rosnie, gratulacjeMoja Zosia mała kluseczka 830 g wazy. Wszystko jest Ok. Dostałam glukometr przez tydzień czasu próbować dieta i mierzyć i dać znać lekarzowi
To jeszcze zacisnij nozki niech siedzi jeszcze u mamusiNie jest dużo na razie mam już spokój nie widzę nic ale możliwe
hope322
Wspolczuje dobrze, ze Wam nic nie jest.Dziewczyny miałyśmy wczoraj wypadek w drodze do lekarza wjechał w nas pijany facet i to co przeżyliśmy było straszne ale chce wam napisać ze pieprzyć wszystkie misie leżaki przewijaki . Kupujcie foteliki atestowane tylko z baza !!!Policjanci i lekarze mówią ze to uratowało nasza Sarę bo przy takim uderzeniu w tył jak dostaliśmy to gdyby bazy nie było fotelik by na bank się przemieścił i nie wiadomo jakby się to skończyło .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
ludek
Super, rośnie w siłę mały mężczyzna [emoji4]MG kiedyś polecała takie
Ropuszka kiedyś o tej stronie mówiła ale tam chyba tylko dieta jest
A u nas wszystko Oki mały siłacz ma 1010g [emoji1377]
Na pierwszym foto główka z rączka w buzi a drugiego opisywać chyba nie muszę [emoji12]( dumny tata)
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
GratulacjeTak bardzo na szybko. Poród nie był mi dany. Mocne krwawienia, diagnoza - łożysko się odkleja i szybkie CC. Mały jest z nami. Ja odpoczywam fizycznie i psychicznie. Było ciężko. Później się odezwę.
reklama
ludek
Na pewno mogła pogorszyć ale załatwiło mnie coś jeszcze wcześniej bo zaczęło łapać w sobotę ale w niedzielę już dobrze się czulam a powróciło w poniedziałek w nocy [emoji36]@ludek chyba ta sesja w plenerze Cię załatwiła? A jak było?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Sesja była fajnym przeżyciem [emoji4] Czułam się bardzo kobieco i jak szczęśliwa przyszła mama[emoji7] Trwała koło godziny.
Teraz już czuję się stabilnie, temperatura cały czas w normie a ja odzylam [emoji2]
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom