reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ojejciu, trzymaj się, nasza kwietniowka [emoji8] [emoji40] A co za chorobsko? Przeziębienie?

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dopadło mnie w szpitalu w niedziele, dzisiejszy dzien fatalny ale chyba przechodzi skoro gardlo swedzi a nie boli[emoji4].

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny moja mała bardzo mało przybrała na wadze przez dwa tygodnie niecałe 100 gram . Waży teraz 2450 a mam 35+ 6 trochę się zmartwilam choć lekarz zapewnia że wszystko jest dobrze .dobre pomiary i przepływy.
Mam cesarke 19 marca

Tak troche czasu minelo Rosna te moje chlopaki codziennie cos nowego robia czasami patrze na nich i nie wierze dopiero co patrzylam na dwie kreski na tescie a teraz mam dwoch kochanych lobuzow :)
Ja pamiętam jak wstawilas zdj chłopaków w inkubatorach. Tacy byli malency [emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny moja mała bardzo mało przybrała na wadze przez dwa tygodnie niecałe 100 gram . Waży teraz 2450 a mam 35+ 6 trochę się zmartwilam choć lekarz zapewnia że wszystko jest dobrze .dobre pomiary i przepływy.
Mam cesarke 19 marca
Usg i waga dziecka to +/- 600g .
Także może ważyć ok 3 . Nie martw się .

Mam cesarke 19 marca
Nie martw się napewno przybrała więcej a była w takiej pozycji że wyszło tylko 100g. Zobaczysz że mała urodzi się pewnie koło 3kg[emoji4]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Słynna Julka .Kocham ją .
Promocjia uuuuuuu
Jakby ktoś chciał ;)
Screenshot_20180307-205354.png

Załączniki

• Screenshot_20180307-205354.png
    Screenshot_20180307-205354.png
    153,2 KB · Wyświetleń: 452
Mam cesarke 19 marca
Ja mysle ze to roznica w pomiarach i nie masz sie o co martwic. Wiesz jak to usg robia, nieraz za malo albo za duzo przeciagna i pomoar inny.. nie stresuj sie

reklama
Do góry