reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

a ile potrzebnych jest tych podkladow poporodowych? wlasnie zamawiam, i co jeszcze do szpitala potrzebuje, chciałabym już zamknąć torby do szpitala, ale co chwile mi czegos brakuje :(
i tych majtek siatkowych, sa jakies które polecacie? podobno niektóre maja gumki w pachwinach które sa niewygodne, i co z rozmiarem, normalnie mam S ale nawet takich nie widze, szalu idzie dostać :(

reklama
@shaggy a jak u Ciebie, co słychać? Jesteś jeszcze na jakiś lekach czy już same witaminki? Kojarzę, że mamy przybliżone tc :) kiedy kolejna wizyta?
12.03 mam wizyte:) a ja jesscze luteuna 3x1 i duphaston 2x1 jeszcze mi zapisal. nie wiem czy mi zejdzie z tego teraz bo wypatrzyl mi jakiegos krwiaka czy odklejajaca sie kosmowke. pewnie sie boi bo to jyz zwykly lekarz :) femibion biore a wieczorkiem D4000 jm

Cześć dziewczyny :) przychodzę do Was z wątku "kto po in vitro" :) mam nadzieję, że będę mogła z Wami zostać ;) Obecnie jestem w 10tc3d i następną wizytę mam 15.03.:) Czy Wam też dłuży się czas od wizyty do wizyty?
Witamy :-))) Bardzo miło Cię tu widzieć! tak,to normalny objaw. Później jest już lepiej, początkowe wizyty najbardziej dają w kość jeżeli chodzi o oczekiwanie na nie :-) przynajmniej mi!:-)

Dzień dobry dziewczynki :):):)
Meldujemy się po wspaniałym dla nas weekendzie !
W sobotę rano przyszedł na świat nasz malutki wyczekany synek :)
Poród trwał 7 godzin , ale udało się siłami natury Jesteśmy już w domku i powoli uczymy się siebie [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Gratulacje [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ooo to ja mam tylko 2xdziennie luteine, aspargin, lactovaginal, kwas foliowy i prenatal uno :) to będę czekać na informację jak u Ciebie :) a zapytam... masz może ból w pachwinach? dziś od nocy w zasadzie nieźle dał mi w kość, w ciągu dnia czasem zaboli....
Pewnie wiezadla ciagna. Wiesz ja juz mam 3 ciaze i pewne dolegliwosci moge przechodzic lagodniej bo organizm juz przez to przechodzil i co nieco mam rozciagniete ale fakt jest taki ze boli raz mniej raz wiecej. to normalne jest

Do góry