reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja mam dla dziecka biala komode z ikea (nie dziecieca) i jest super, zreszta w domu troche rzeczy z ikea tez mam i nie bede narzekac bo lubie ich prosty styl.

Przewijak mam z allegro bialy w szare gwiazdki i spoko, mam go na komodzie ale moge i na lozeczko dac bo usztywniony.

Szumisia nie kupuje - dla mnie przereklamowany (oczywiscie to tylko moja opinia[emoji6] )
Kupilam hipcia summer slumber mozesz sobie w necie zerknac bo mam go juz sprawdzonego u kilkorga dzieci no i efekt gwiazdek jest mega a oprocz melodyjek ma szum i bicie serca.
Kurcze ja właśnie nie wiem czy to wsZystko jest potrzebne. Szumisia wykluczyłam na początku, a teraz znowu zaczęłam się nad nim zastanawiać. @Bobisia to samo czytałam, że szumiś powinien być od urOdzenia. Lampke w sumie mam właśnie ten królik i na 3 stopnie natężenia światła fajne to wygląda. Chyba odpuszcze narazie, jeszcze detektor musze kupić.

Kurcze ja właśnie nie wiem czy to wsZystko jest potrzebne. Szumisia wykluczyłam na początku, a teraz znowu zaczęłam się nad nim zastanawiać. @Bobisia to samo czytałam, że szumiś powinien być od urOdzenia. Lampke w sumie mam właśnie ten królik i na 3 stopnie natężenia światła fajne to wygląda. Chyba odpuszcze narazie, jeszcze detektor musze kupić.
Ja mam tylko szumisia jeśli chodzi o takie zabawki/gadżety :p ;)

Ponoć szumiś jest uzależniający. Bez niego dziecko już nie zaśnie. Ja nie miałam w planach kupować i przy tym zostanę. Najgorsze jest to, że naczytamy się o tym i tamtym i też chcemy to mieć a może wcale niepotrzebnie. Rzeczywiście na czas ciąży powinno sie kobietom odłączyć internet.

Ponoć szumiś jest uzależniający. Bez niego dziecko już nie zaśnie. Ja nie miałam w planach kupować i przy tym zostanę. Najgorsze jest to, że naczytamy się o tym i tamtym i też chcemy to mieć a może wcale niepotrzebnie. Rzeczywiście na czas ciąży powinno sie kobietom odłączyć internet.
Szczegolnie powinni odciac internet dla tych co spac po nocach nie moga[emoji23] bo ja to po nocach z lozka nieraz jak centrum dowodzenia zakupowego z lista i tabletem[emoji23][emoji23]

Ja tez szumisia nie kupuje.jak dla mnie zbędne

reklama
a ile potrzebnych jest tych podkladow poporodowych? wlasnie zamawiam, i co jeszcze do szpitala potrzebuje, chciałabym już zamknąć torby do szpitala, ale co chwile mi czegos brakuje :(

Do góry