reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

a ile potrzebnych jest tych podkladow poporodowych? wlasnie zamawiam, i co jeszcze do szpitala potrzebuje, chciałabym już zamknąć torby do szpitala, ale co chwile mi czegos brakuje :(
A nie pisze na stronce szpitala co potrzebujesz ty i dzidziuś? Bo u mnie na stronie szpitala pisze ze potrzebuje chyba tam było 10 sztuk podkładow 60x90

reklama
Równeż się cieszę że dołączyłam jednak sądząc po suwaczkach i dziewczyn to jestem tutaj baaardzo wcześnie... ;) między moimi wiztyami ostatnimi jest dokładnie 21 dni a dla mnie to bardzo długo, najchętniej byłabym u lekarza co tydzień... ;) tylko martwi mnie dzisiejszy ból w pachwinach szczególnie dziś w nocy... a w internetach mało informacji...
Nic sie nie martw.ja pamiatam tez tak na początku bolało jakoes 3 tygodnie jak nic,ale tak widocznie musi byc

i tych majtek siatkowych, sa jakies które polecacie? podobno niektóre maja gumki w pachwinach które sa niewygodne, i co z rozmiarem, normalnie mam S ale nawet takich nie widze, szalu idzie dostać :(
Ja zamawialam wszystko z firmy hartmann podkladow wzielam 3 paczki i 8szt majtek i jeszcze bralam podklady na lozko

Dziewczyny, zlapalo mnie przeziębienie :( co polecacie na temperaturę ponad 37°? Dziś zaczęłam 36.tydzien [emoji352]

reklama
Do góry