Ja mam spakowane gatki bawełniane dwa op podpasek na razie i wkładki laktacyjne, biustonosz do karmienia, laktator ird w torbie już nie ma miejscaraczej nie , wszystko trzeba mieć swoje
reklama
okłady zimne na czoło z ręcznika czy czegoś innego też sobie rób mi pomagałoDziękuję, dziewczyny, za szybkie odpowiedzi! [emoji8] A jak myślicie ile maksymalnie mogę tego apapa brać dziennie?
anetka303
Fanka BB :)
Super! Gratulacje!!Dzień dobry dziewczynki
Meldujemy się po wspaniałym dla nas weekendzie !
W sobotę rano przyszedł na świat nasz malutki wyczekany synek
Poród trwał 7 godzin , ale udało się siłami natury Jesteśmy już w domku i powoli uczymy się siebie [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
[emoji127] Piotruś i Oleńka 28.09.2017
jasani
Z tego co się orientuje to możesz wziąść 2 naraz czyli 1g. Max 4 tabletki na dobę.Dziękuję, dziewczyny, za szybkie odpowiedzi! [emoji8] A jak myślicie ile maksymalnie mogę tego apapa brać dziennie?
Evelin83
który masz laktator?Ja mam spakowane gatki bawełniane dwa op podpasek na razie i wkładki laktacyjne, biustonosz do karmienia, laktator ird w torbie już nie ma miejsca
Doris30:-)
@Barburka ja mam na 13.03 termin I też mi się dluzyCześć dziewczyny przychodzę do Was z wątku "kto po in vitro" mam nadzieję, że będę mogła z Wami zostać Obecnie jestem w 10tc3d i następną wizytę mam 15.03. Czy Wam też dłuży się czas od wizyty do wizyty?
Evelin83
czosnek w ciąży nie wskazany cos mi się obilo o uszyApap na gorączkę a z innych specyfików to czosnek, syrop z cebuli i łóżko.
misis188
Kochana wysmaruj sobie czoło, stopy i wew. Czesc dłoni cytryna i pod kolderkeDziewczyny, zlapalo mnie przeziębienie co polecacie na temperaturę ponad 37°? Dziś zaczęłam 36.tydzien [emoji352]
Doris30:-)
@Barburka 10tc+ 4dni . W klinice wynik był inny ale teraz u pani doktor jest właśnie taki. Jak ty się czujesz?O, miło i Ciebie tutaj widzieć który u Ciebie tc?
reklama
jasani
Pierwsze słyszę. Są nawet syropy dla kobiet w ciąży z wyciągiem z czosnku. Przecież to naturalny antybiotyk. Ja zawsze jem jak mnie jakies przeziębienie dopada.czosnek w ciąży nie wskazany cos mi się obilo o uszy