reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziękuję kochana[emoji8] właśnie wasze sytuację mnie trzymają na duchu że wszystko szczęśliwie się skończy i będziemy się tulic z naszą kruszynka[emoji7]
Ja się śmieje, że mała wzięła do siebie moje słowa odnośnie znaku zodiaku, żartowałm sobie do męża, że on taki ładny zodiak rybka ja strzelec a tu dołączy baran do nas[emoji38] no i chyba wzięła do siebie mała i będzie po tatusiu rybka.
Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy z wami zawsze łatwiej [emoji4].

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze! A już wiesz, którego dnia tulisz swoją kruszynkę?

Dziewczyny w ilu stopniach prałyście rożki, pościel, ręczniki dla dziecka , no i ubranka?
Ja rożek według metek czyli 40 stopni ale mam program dziecięcy który 2h pierze i dodatkowo wyprasowane.
Ręczniki prześcieradła i tetre prałam na 60 i też 2h i prasowanie.

Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

O rety, wierZę że to najlepsza decyzja dla Was! Trzymaj się dzielnie i odzywaj do nas. Jesteśmy z Tobą myślami, trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!!

reklama
Widzę, że temat prania poruszony :D Też niedługo będę się za to brała. Wczoraj kupiliśmy mleczko do prania Lovela i płyn do czyszczenia mebli dziecięcych też Lovela. Chyba w sobotę M pojedzie po mebelki i działamy :)

Do góry