reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A rozuniem ze zostawiaja Cie juz w szpitalu?
Tak już rano mi powiedzieli ze dadzą coś na zbicie ciśnienia i już muszę zostać pod kontrolą i cały dzień oddaje krew mocz badają ciśnienie robią ktg teraz wiem że coś robią a nie jak w piątek mnie odesłał z zaleceniem położyć się i nogi częściej w górze trzymaj.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

Właśnie dostałam pierwszy steryd na płucka, nie dociera chyba to jeszcze do mnie co za chwilę się będzie działo. Trzymajcie proszę kciuki za moją Amelke[emoji8]

TrYmamy mocno kciuki!
Nic sie nie martw ważne,ze w końcu zareagowali. Wszystko bedzie dobrze [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

TrYmamy mocno kciuki!
Nic sie nie martw ważne,ze w końcu zareagowali. Wszystko bedzie dobrze [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
My jeszcze nie byliśmy u doktorka w klinice , póki co to mamy małe problemy z bioderkami i musimy jeździć do innych lekarzy :/ wszystko jest już na dobrej drodze i już niedługo będzie wszystko dobrze z moją malutka:) od kilku dni mała jest bardzo marudna, była u nas pani doktor i pomału zaczynają nam ząbki wychodzić :D byłam w szoku że to już :)

Tak już rano mi powiedzieli ze dadzą coś na zbicie ciśnienia i już muszę zostać pod kontrolą i cały dzień oddaje krew mocz badają ciśnienie robią ktg teraz wiem że coś robią a nie jak w piątek mnie odesłał z zaleceniem położyć się i nogi częściej w górze trzymaj.

Evulek z jednej strony to sie ciesz ze sie w koncu Toba zajeli. A co mowili odnosnie cisnienia? Jakie u nich granice po przekroczeniu ktorych maja sie zajac ciezarna?
Ja jutro ide do gp ale watpie zeby oma cos doradzila[emoji53]

Dziewczyny dzis z pomiarow mialam tak:
128/84/75
123/85/78
134/91/98
129/90/96
140/89/87
126/86/96
136/91/87

Co myslicie? To gdzie mialam 140 to chyba nie siedzialam 10 min wczesniej tylko ciut mniej i to mierzylam o 18:21 i powtorzylam o 18:45 gdzie juz bylo 126

Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

No nieźle, przecież miałaś w kwietniu rodzic. Ale lekarze wiedzą lepiej. Ja też mialam w kwietniu się urodzić a wyszło 19.02 i wszystko w porządku [emoji6] Trzymaj się! [emoji8]

Właśnie dostałam pierwszy steryd na płucka, nie dociera chyba to jeszcze do mnie co za chwilę się będzie działo. Trzymajcie proszę kciuki za moją Amelke[emoji8]

Trzymamy, trzymamy! [emoji6] Wszystko będzie dobrze, najważniejsze, że opiekują się wami. Dużo ciąż jest przed 37 TC i dzieciaczki są zdrowe i piękne. Wiem, że się martwisz, ale skoro lekarze stwierdzili, że to najlepsze rozwiązanie to trzeba zaufać. [emoji8]

Już niedługo Amelka będzie po drugiej stronie brzucha i będziesz się cieszyć swoim bobaskiem! Zobaczysz[emoji7]

reklama
Do góry