hope322
Fanka BB :)
Tak, kupilam w tej promocjiW jakiej cenie?? ;-)
Jeden 53 zł drugi 25?? ;-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, kupilam w tej promocjiW jakiej cenie?? ;-)
Jeden 53 zł drugi 25?? ;-))
Spoko :-)Tak, kupilam w tej promocjiod razu zamowilam jak przeczytalam Twoj post
dziekuje za info :*
@zylwia kupuj ròżowe ;-) jak cos to sprzedasz :-)Mam wizytę 2marcatylko moja doktor narazie przyjmuje gdzie indziej bo czeka na otwarcie kliniki w której będzie pracowała i tam jest słabe usg i ciekawe czy będzie coś widać
A już tak bardzo bym chciała zamawiać A siedzę aby i oglądam i się zachwycam
A w ogóle jak się czujecie ?już lepiej :* ?
Mysle, ze bedziesz juz wiedziala, oczywiscie jak mala rozlozy nogiNo też tak myślę
tak, tylko tam gdzie narazie nasza Pani doktor przyjmuje to jest słabe to usgale mam nadzieję, że wypatrzy
![]()
Promocja byla spora i az zal nie kupicSpoko :-)
Ja teraz będę śledzić ich stronę bo poluję jeszcze na letnie sukienki :-))
I komplety też zamówię, jak tylko dr potwierdzi Dziewczynki![]()
Hahaha no niech lepiej rozłożyMysle, ze bedziesz juz wiedziala, oczywiscie jak mala rozlozy nogiJa juz odliczam dni do wizyty. Stresuje sie czy wszystko ok. Teraz polowkowe i znow bedzie echo serca. Coraz czesciej czuje juz ruchy Sary
A Ty juz cos czujesz? @walczaca o szczescie Ty przy blizniakach chyba bedziesz szybciej odczuwac ruchyJa juz sie nie moge doczekac mocnych kopniakow, puki co to tylko mizianie
![]()
A który Ty jesteś dokładnie tydzień??Mysle, ze bedziesz juz wiedziala, oczywiscie jak mala rozlozy nogiJa juz odliczam dni do wizyty. Stresuje sie czy wszystko ok. Teraz polowkowe i znow bedzie echo serca. Coraz czesciej czuje juz ruchy Sary
A Ty juz cos czujesz? @walczaca o szczescie Ty przy blizniakach chyba bedziesz szybciej odczuwac ruchyJa juz sie nie moge doczekac mocnych kopniakow, puki co to tylko mizianie
![]()
Mój też cały czas pyta czy nie za wcześniePromocja byla spora i az zal nie kupicMam nadzieje, ze jakos jest dobra, bo za pare dni wyplata i mam zamiar jeszcze cos zamowic. Tez sie czaje na sukienki
Moj m nosem kreci, ze za wczesnie ale nie moge sie powstrzymac
Po Swietach "przyjedzie" do mnie wielka paka ubranek od mamy i po bratanicach to tez nie szaleje jeszcze, bo nie wiem co tam bedzie i nie chce przesadzic.
Kupujcie, kupujcie bo za chwile możesz znowu zacząć się źle czuć, a nie ukrywajmy, że z bliźniakami to Ty raczej do 40 tyg chodzić nie będziesz. Ja wózek w 27 tyg wybierałam i już na plecy nie mogłam wyrobić, za dużo chodzenia, a i na wózek mamy czekać od 4-6tyg. A ubranka już dawno mam wszystkie i zaczęłam prać i prasować.Mój też cały czas pyta czy nie za wcześnie
Wydaje mi się, że jakość powinna być ok tych ubranek kiedyś chrześnicy sporo tam kupowałam :-) Czyli czekamy na kolejną promocję sukienek :-)