hope322
Fanka BB :)
Tak, kupilam w tej promocji od razu zamowilam jak przeczytalam Twoj post dziekuje za info :*W jakiej cenie?? ;-)
Jeden 53 zł drugi 25?? ;-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, kupilam w tej promocji od razu zamowilam jak przeczytalam Twoj post dziekuje za info :*W jakiej cenie?? ;-)
Jeden 53 zł drugi 25?? ;-))
Spoko :-)Tak, kupilam w tej promocji od razu zamowilam jak przeczytalam Twoj post dziekuje za info :*
@zylwia kupuj ròżowe ;-) jak cos to sprzedasz :-)Mam wizytę 2marca tylko moja doktor narazie przyjmuje gdzie indziej bo czeka na otwarcie kliniki w której będzie pracowała i tam jest słabe usg i ciekawe czy będzie coś widać A już tak bardzo bym chciała zamawiać A siedzę aby i oglądam i się zachwycam
A w ogóle jak się czujecie ? już lepiej :* ?
Mysle, ze bedziesz juz wiedziala, oczywiscie jak mala rozlozy nogi Ja juz odliczam dni do wizyty. Stresuje sie czy wszystko ok. Teraz polowkowe i znow bedzie echo serca. Coraz czesciej czuje juz ruchy SaryNo też tak myślę
tak, tylko tam gdzie narazie nasza Pani doktor przyjmuje to jest słabe to usg ale mam nadzieję, że wypatrzy
Promocja byla spora i az zal nie kupic Mam nadzieje, ze jakos jest dobra, bo za pare dni wyplata i mam zamiar jeszcze cos zamowic. Tez sie czaje na sukienki Moj m nosem kreci, ze za wczesnie ale nie moge sie powstrzymac Po Swietach "przyjedzie" do mnie wielka paka ubranek od mamy i po bratanicach to tez nie szaleje jeszcze, bo nie wiem co tam bedzie i nie chce przesadzic.Spoko :-)
Ja teraz będę śledzić ich stronę bo poluję jeszcze na letnie sukienki :-))
I komplety też zamówię, jak tylko dr potwierdzi Dziewczynki
Hahaha no niech lepiej rozłoży ja też czekam na ta wizytę jak na zbawienie... odliczam dni... już myślałam, że to w ten piątek A to dopiero w następny i wizyta też późno bo o 19Mysle, ze bedziesz juz wiedziala, oczywiscie jak mala rozlozy nogi Ja juz odliczam dni do wizyty. Stresuje sie czy wszystko ok. Teraz polowkowe i znow bedzie echo serca. Coraz czesciej czuje juz ruchy Sary
A Ty juz cos czujesz? @walczaca o szczescie Ty przy blizniakach chyba bedziesz szybciej odczuwac ruchy Ja juz sie nie moge doczekac mocnych kopniakow, puki co to tylko mizianie
A który Ty jesteś dokładnie tydzień??Mysle, ze bedziesz juz wiedziala, oczywiscie jak mala rozlozy nogi Ja juz odliczam dni do wizyty. Stresuje sie czy wszystko ok. Teraz polowkowe i znow bedzie echo serca. Coraz czesciej czuje juz ruchy Sary
A Ty juz cos czujesz? @walczaca o szczescie Ty przy blizniakach chyba bedziesz szybciej odczuwac ruchy Ja juz sie nie moge doczekac mocnych kopniakow, puki co to tylko mizianie
Mój też cały czas pyta czy nie za wcześniePromocja byla spora i az zal nie kupic Mam nadzieje, ze jakos jest dobra, bo za pare dni wyplata i mam zamiar jeszcze cos zamowic. Tez sie czaje na sukienki Moj m nosem kreci, ze za wczesnie ale nie moge sie powstrzymac Po Swietach "przyjedzie" do mnie wielka paka ubranek od mamy i po bratanicach to tez nie szaleje jeszcze, bo nie wiem co tam bedzie i nie chce przesadzic.
Kupujcie, kupujcie bo za chwile możesz znowu zacząć się źle czuć, a nie ukrywajmy, że z bliźniakami to Ty raczej do 40 tyg chodzić nie będziesz. Ja wózek w 27 tyg wybierałam i już na plecy nie mogłam wyrobić, za dużo chodzenia, a i na wózek mamy czekać od 4-6tyg. A ubranka już dawno mam wszystkie i zaczęłam prać i prasować.Mój też cały czas pyta czy nie za wcześnie
Wydaje mi się, że jakość powinna być ok tych ubranek kiedyś chrześnicy sporo tam kupowałam :-) Czyli czekamy na kolejną promocję sukienek :-)