reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mam wizytę 2marca :) tylko moja doktor narazie przyjmuje gdzie indziej bo czeka na otwarcie kliniki w której będzie pracowała i tam jest słabe usg i ciekawe czy będzie coś widać :( A już tak bardzo bym chciała zamawiać A siedzę aby i oglądam i się zachwycam :p

A w ogóle jak się czujecie ? :) już lepiej :* ?
@zylwia kupuj ròżowe ;-) jak cos to sprzedasz :-)

No też tak myślę :D
tak, tylko tam gdzie narazie nasza Pani doktor przyjmuje to jest słabe to usg :p ale mam nadzieję, że wypatrzy :D
Mysle, ze bedziesz juz wiedziala, oczywiscie jak mala rozlozy nogi :p Ja juz odliczam dni do wizyty. Stresuje sie czy wszystko ok. Teraz polowkowe i znow bedzie echo serca. Coraz czesciej czuje juz ruchy Sary :)
A Ty juz cos czujesz? @walczaca o szczescie Ty przy blizniakach chyba bedziesz szybciej odczuwac ruchy :) Ja juz sie nie moge doczekac mocnych kopniakow, puki co to tylko mizianie :)

Spoko :-)
Ja teraz będę śledzić ich stronę bo poluję jeszcze na letnie sukienki :-))
I komplety też zamówię, jak tylko dr potwierdzi Dziewczynki :-D
Promocja byla spora i az zal nie kupic :) Mam nadzieje, ze jakos jest dobra, bo za pare dni wyplata i mam zamiar jeszcze cos zamowic. Tez sie czaje na sukienki :) Moj m nosem kreci, ze za wczesnie ale nie moge sie powstrzymac :p Po Swietach "przyjedzie" do mnie wielka paka ubranek od mamy i po bratanicach to tez nie szaleje jeszcze, bo nie wiem co tam bedzie i nie chce przesadzic.

Mysle, ze bedziesz juz wiedziala, oczywiscie jak mala rozlozy nogi :p Ja juz odliczam dni do wizyty. Stresuje sie czy wszystko ok. Teraz polowkowe i znow bedzie echo serca. Coraz czesciej czuje juz ruchy Sary :)
A Ty juz cos czujesz? @walczaca o szczescie Ty przy blizniakach chyba bedziesz szybciej odczuwac ruchy :) Ja juz sie nie moge doczekac mocnych kopniakow, puki co to tylko mizianie :)
Hahaha no niech lepiej rozłoży :D ja też czekam na ta wizytę jak na zbawienie... odliczam dni... już myślałam, że to w ten piątek A to dopiero w następny i wizyta też późno bo o 19 :p

Taaa... ja czuje ale wieczny głód :laugh2: u nas dziś 14+1 to chyba jednak za wcześnie? :p

A który Ty jesteś dokładnie tydzień??
Ja jestem w 16 tc i dziś rano strasznie mi coś tam bulgotało, pierwszy raz ale wydaje mi się, że to jeszcze za wcześnie na moje Bejbiki :-)
Rety ja tez jakoś strasznie się stresuję teraz wizytą... :/ coś mnie brzuch trochę pobolewa i się martwię :/

Promocja byla spora i az zal nie kupic :) Mam nadzieje, ze jakos jest dobra, bo za pare dni wyplata i mam zamiar jeszcze cos zamowic. Tez sie czaje na sukienki :) Moj m nosem kreci, ze za wczesnie ale nie moge sie powstrzymac :p Po Swietach "przyjedzie" do mnie wielka paka ubranek od mamy i po bratanicach to tez nie szaleje jeszcze, bo nie wiem co tam bedzie i nie chce przesadzic.
Mój też cały czas pyta czy nie za wcześnie :p
Wydaje mi się, że jakość powinna być ok tych ubranek kiedyś chrześnicy sporo tam kupowałam :-) Czyli czekamy na kolejną promocję sukienek :-)

reklama
Mój też cały czas pyta czy nie za wcześnie :p
Wydaje mi się, że jakość powinna być ok tych ubranek kiedyś chrześnicy sporo tam kupowałam :-) Czyli czekamy na kolejną promocję sukienek :-)
Kupujcie, kupujcie bo za chwile możesz znowu zacząć się źle czuć, a nie ukrywajmy, że z bliźniakami to Ty raczej do 40 tyg chodzić nie będziesz. Ja wózek w 27 tyg wybierałam i już na plecy nie mogłam wyrobić, za dużo chodzenia, a i na wózek mamy czekać od 4-6tyg. A ubranka już dawno mam wszystkie i zaczęłam prać i prasować.

Do góry