reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny kupujecie ubranka dla Maluszków w 5 10 15? ;-)
Jest jakaś niezła promocja ( noc zakupów) i dość fajne ubrania, można coś wybrać ;-)
Link do: Komplet niemowlęcy 5W33AF | Sklep 5.10.15

Link do: Komplet niemowlęcy 5W33AG | Sklep 5.10.15

:-D
Ja nic nie mam z 5 10 15. U mnie głównie hm i trochę z tesco i next. Narazie już ubranek nie kupuję :p Chociaż słowo PROMOCJA zawsze mnie zachęca, więc może postaram się nie zaglądać na stronę 5 10 15 :p
A i dzisiaj mamy z moją córeczką 100dniowke :D ;)

reklama
Dziewczyny kupujecie ubranka dla Maluszków w 5 10 15? ;-)
Jest jakaś niezła promocja ( noc zakupów) i dość fajne ubrania, można coś wybrać ;-)
Link do: Komplet niemowlęcy 5W33AF | Sklep 5.10.15

https://www.51015kids.eu/komplet-niemowlecy-5w33ag

:-D
Ale super !! Mi dużo stron na fejsie wyskoczyło i polubiłam te butiki dla dzieci i są meeeeega ubranka ! Tylko nie zamawiam bo nie wiem kto w brzuszku siedzi❤ A już nie mogę się doczekać jak zacznę zamawiać :p

No właśnie dziewczyny .. jak nie znalyscie płci to zamawialyscie ciuszki ? My po usg 1trymestru kupiliśmy pierwsze body uniwersalne w h&m takie wiecie w dwupaku :) ale mąż nie chce żebym zamawiala i kupowała póki jeszcze nie wiemy nic...
Ja od początku mówię, że córcia będzie ale wiadomo mogę się mylić :p dziewczyny na kto po in vitro jak dodałam zdjęcie z prenatalnych to mówiły, że dziewczynka :D

Chętnie bym wpadła w szał zamawiania :D

@walczaca o szczescie A Ty szalejesz już i zamawiasz ? :D

Ja nic nie mam z 5 10 15. U mnie głównie hm i trochę z tesco i next. Narazie już ubranek nie kupuję :p Chociaż słowo PROMOCJA zawsze mnie zachęca, więc może postaram się nie zaglądać na stronę 5 10 15 :p
A i dzisiaj mamy z moją córeczką 100dniowke :D ;)
To tak 100 dniówkę bez żadnego prezentu będziecie obchodzić?? :p
Żartuję oczywiście ;-))

Wiem ze nic nie wiem... hemoroidy to prawdopidobnie nie sa bo nie ma pecherzykow czy zylakow. Mam kupic globulki bez recepty i jak nie przejdzie to do chirurga. Brzuch moze od tego bolec. Ginekologicznie niby ok chociaz nie robil usg tylko na fotelu ginekologicznym wziernikuem i palcem sprawdzil. Za to okazalo sie ze mam stan zapalny i dostalam antybiotyk do pochwy i tyle z mojej wizyty.

Ale super !! Mi dużo stron na fejsie wyskoczyło i polubiłam te butiki dla dzieci i są meeeeega ubranka ! Tylko nie zamawiam bo nie wiem kto w brzuszku siedzi❤ A już nie mogę się doczekać jak zacznę zamawiać :p

No właśnie dziewczyny .. jak nie znalyscie płci to zamawialyscie ciuszki ? My po usg 1trymestru kupiliśmy pierwsze body uniwersalne w h&m takie wiecie w dwupaku :) ale mąż nie chce żebym zamawiala i kupowała póki jeszcze nie wiemy nic...
Ja od początku mówię, że córcia będzie ale wiadomo mogę się mylić :p dziewczyny na kto po in vitro jak dodałam zdjęcie z prenatalnych to mówiły, że dziewczynka :D

Chętnie bym wpadła w szał zamawiania :D

@walczaca o szczescie A Ty szalejesz już i zamawiasz ? :D
A kiedy masz teraz wizytę?? :-)
No u mnie dr powiedział, że raczej dwie dziewczynki :-) Liczę na to, że 28 lutego to potwierdzi. Póki co zamówiłam jedną paczkę właśnie z h&m i tam zamawiałam takie raczej neutralne rzeczy, ale wpadły też różowe body :-D z tym,że mogę zwrócić paczkę do 3 marca także liczę na konkretne informację. Teraz miałam nic nie kupować, ale jak zobaczyłam te letnie body i sukienki po 15 zł - 30 zł to aż żal nie kupić :p i dziś zamówię kilka sukienek, w razie co mam 14 dni na zwrot :-D

Wiem ze nic nie wiem... hemoroidy to prawdopidobnie nie sa bo nie ma pecherzykow czy zylakow. Mam kupic globulki bez recepty i jak nie przejdzie to do chirurga. Brzuch moze od tego bolec. Ginekologicznie niby ok chociaz nie robil usg tylko na fotelu ginekologicznym wziernikuem i palcem sprawdzil. Za to okazalo sie ze mam stan zapalny i dostalam antybiotyk do pochwy i tyle z mojej wizyty.
To może jakieś chwilowe i samo za chwilę ustąpi. Taką mam nadzieję. Jeżeli chodzi o stan zapalny to niestety często się zdarza :/ bierz leki i za chwilę nie będzie po tym śladu :-)

Zrobisz jak uwazasz. Jesli bankowanie takiej krwi daje minimalna szanse na uratowanie mojego dziecka to dla mnie to bez sensu. Bo jaki inny argument mialby do mnie przemowic? U mnie sa banki narodowe takiej krwi, chcialam oddac moja, ale niestety ktos tego nie dopilnowal i nie oddalam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem co zrobię, bo jeszcze nie mam zdania na ten temat. Tzn. miałam do czasu ostatniej wizyty u lekarza.
To tak 100 dniówkę bez żadnego prezentu będziecie obchodzić?? :p
Żartuję oczywiście ;-))
Myślałam, że zjemy sobie delicje z tej okazji :D no ale może faktycznie chociaż zerkne na stronę 5 10 15 :p

A kiedy masz teraz wizytę?? :-)
No u mnie dr powiedział, że raczej dwie dziewczynki :-) Liczę na to, że 28 lutego to potwierdzi. Póki co zamówiłam jedną paczkę właśnie z h&m i tam zamawiałam takie raczej neutralne rzeczy, ale wpadły też różowe body :-D z tym,że mogę zwrócić paczkę do 3 marca także liczę na konkretne informację. Teraz miałam nic nie kupować, ale jak zobaczyłam te letnie body i sukienki po 15 zł - 30 zł to aż żal nie kupić :p i dziś zamówię kilka sukienek, w razie co mam 14 dni na zwrot :-D
Mam wizytę 2marca :) tylko moja doktor narazie przyjmuje gdzie indziej bo czeka na otwarcie kliniki w której będzie pracowała i tam jest słabe usg i ciekawe czy będzie coś widać :( A już tak bardzo bym chciała zamawiać A siedzę aby i oglądam i się zachwycam :p

A w ogóle jak się czujecie ? :) już lepiej :* ?

Ja nie wiem co zrobię, bo jeszcze nie mam zdania na ten temat. Tzn. miałam do czasu ostatniej wizyty u lekarza.

Myślałam, że zjemy sobie delicje z tej okazji :D no ale może faktycznie chociaż zerkne na stronę 5 10 15 :p
A jednak to znak, że mamy nie kupować i czekać co tam nasze dzieciaki pokażą nam na wizycie :-)
W trakcie składania przeze mnie zamówienia promocja się skończyła :-D
Za długo wybierałam :p

reklama
Mam wizytę 2marca :) tylko moja doktor narazie przyjmuje gdzie indziej bo czeka na otwarcie kliniki w której będzie pracowała i tam jest słabe usg i ciekawe czy będzie coś widać :( A już tak bardzo bym chciała zamawiać A siedzę aby i oglądam i się zachwycam :p

A w ogóle jak się czujecie ? :) już lepiej :* ?
Może da radę już coś tam konkretnego dostrzec :-)
Ja czuję się coraz lepiej. Tzn wymiotuję nadal, ale już tylko w nocy i rano także jest to do zaakceptowania :-)
A Ty jak tam?

Do góry