reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny kupujecie ubranka dla Maluszków w 5 10 15? ;-)
Jest jakaś niezła promocja ( noc zakupów) i dość fajne ubrania, można coś wybrać ;-)
Link do: Komplet niemowlęcy 5W33AF | Sklep 5.10.15

Link do: Komplet niemowlęcy 5W33AG | Sklep 5.10.15

:-D
Ja nic nie mam z 5 10 15. U mnie głównie hm i trochę z tesco i next. Narazie już ubranek nie kupuję :p Chociaż słowo PROMOCJA zawsze mnie zachęca, więc może postaram się nie zaglądać na stronę 5 10 15 :p
A i dzisiaj mamy z moją córeczką 100dniowke :D ;)

reklama
Dziewczyny kupujecie ubranka dla Maluszków w 5 10 15? ;-)
Jest jakaś niezła promocja ( noc zakupów) i dość fajne ubrania, można coś wybrać ;-)
Link do: Komplet niemowlęcy 5W33AF | Sklep 5.10.15

https://www.51015kids.eu/komplet-niemowlecy-5w33ag

:-D
Ale super !! Mi dużo stron na fejsie wyskoczyło i polubiłam te butiki dla dzieci i są meeeeega ubranka ! Tylko nie zamawiam bo nie wiem kto w brzuszku siedzi❤ A już nie mogę się doczekać jak zacznę zamawiać :p

No właśnie dziewczyny .. jak nie znalyscie płci to zamawialyscie ciuszki ? My po usg 1trymestru kupiliśmy pierwsze body uniwersalne w h&m takie wiecie w dwupaku :) ale mąż nie chce żebym zamawiala i kupowała póki jeszcze nie wiemy nic...
Ja od początku mówię, że córcia będzie ale wiadomo mogę się mylić :p dziewczyny na kto po in vitro jak dodałam zdjęcie z prenatalnych to mówiły, że dziewczynka :D

Chętnie bym wpadła w szał zamawiania :D

@walczaca o szczescie A Ty szalejesz już i zamawiasz ? :D

Ja nic nie mam z 5 10 15. U mnie głównie hm i trochę z tesco i next. Narazie już ubranek nie kupuję :p Chociaż słowo PROMOCJA zawsze mnie zachęca, więc może postaram się nie zaglądać na stronę 5 10 15 :p
A i dzisiaj mamy z moją córeczką 100dniowke :D ;)
To tak 100 dniówkę bez żadnego prezentu będziecie obchodzić?? :p
Żartuję oczywiście ;-))

Wiem ze nic nie wiem... hemoroidy to prawdopidobnie nie sa bo nie ma pecherzykow czy zylakow. Mam kupic globulki bez recepty i jak nie przejdzie to do chirurga. Brzuch moze od tego bolec. Ginekologicznie niby ok chociaz nie robil usg tylko na fotelu ginekologicznym wziernikuem i palcem sprawdzil. Za to okazalo sie ze mam stan zapalny i dostalam antybiotyk do pochwy i tyle z mojej wizyty.

Ale super !! Mi dużo stron na fejsie wyskoczyło i polubiłam te butiki dla dzieci i są meeeeega ubranka ! Tylko nie zamawiam bo nie wiem kto w brzuszku siedzi❤ A już nie mogę się doczekać jak zacznę zamawiać :p

No właśnie dziewczyny .. jak nie znalyscie płci to zamawialyscie ciuszki ? My po usg 1trymestru kupiliśmy pierwsze body uniwersalne w h&m takie wiecie w dwupaku :) ale mąż nie chce żebym zamawiala i kupowała póki jeszcze nie wiemy nic...
Ja od początku mówię, że córcia będzie ale wiadomo mogę się mylić :p dziewczyny na kto po in vitro jak dodałam zdjęcie z prenatalnych to mówiły, że dziewczynka :D

Chętnie bym wpadła w szał zamawiania :D

@walczaca o szczescie A Ty szalejesz już i zamawiasz ? :D
A kiedy masz teraz wizytę?? :-)
No u mnie dr powiedział, że raczej dwie dziewczynki :-) Liczę na to, że 28 lutego to potwierdzi. Póki co zamówiłam jedną paczkę właśnie z h&m i tam zamawiałam takie raczej neutralne rzeczy, ale wpadły też różowe body :-D z tym,że mogę zwrócić paczkę do 3 marca także liczę na konkretne informację. Teraz miałam nic nie kupować, ale jak zobaczyłam te letnie body i sukienki po 15 zł - 30 zł to aż żal nie kupić :p i dziś zamówię kilka sukienek, w razie co mam 14 dni na zwrot :-D

Wiem ze nic nie wiem... hemoroidy to prawdopidobnie nie sa bo nie ma pecherzykow czy zylakow. Mam kupic globulki bez recepty i jak nie przejdzie to do chirurga. Brzuch moze od tego bolec. Ginekologicznie niby ok chociaz nie robil usg tylko na fotelu ginekologicznym wziernikuem i palcem sprawdzil. Za to okazalo sie ze mam stan zapalny i dostalam antybiotyk do pochwy i tyle z mojej wizyty.
To może jakieś chwilowe i samo za chwilę ustąpi. Taką mam nadzieję. Jeżeli chodzi o stan zapalny to niestety często się zdarza :/ bierz leki i za chwilę nie będzie po tym śladu :-)

Zrobisz jak uwazasz. Jesli bankowanie takiej krwi daje minimalna szanse na uratowanie mojego dziecka to dla mnie to bez sensu. Bo jaki inny argument mialby do mnie przemowic? U mnie sa banki narodowe takiej krwi, chcialam oddac moja, ale niestety ktos tego nie dopilnowal i nie oddalam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem co zrobię, bo jeszcze nie mam zdania na ten temat. Tzn. miałam do czasu ostatniej wizyty u lekarza.
To tak 100 dniówkę bez żadnego prezentu będziecie obchodzić?? :p
Żartuję oczywiście ;-))
Myślałam, że zjemy sobie delicje z tej okazji :D no ale może faktycznie chociaż zerkne na stronę 5 10 15 :p

A kiedy masz teraz wizytę?? :-)
No u mnie dr powiedział, że raczej dwie dziewczynki :-) Liczę na to, że 28 lutego to potwierdzi. Póki co zamówiłam jedną paczkę właśnie z h&m i tam zamawiałam takie raczej neutralne rzeczy, ale wpadły też różowe body :-D z tym,że mogę zwrócić paczkę do 3 marca także liczę na konkretne informację. Teraz miałam nic nie kupować, ale jak zobaczyłam te letnie body i sukienki po 15 zł - 30 zł to aż żal nie kupić :p i dziś zamówię kilka sukienek, w razie co mam 14 dni na zwrot :-D
Mam wizytę 2marca :) tylko moja doktor narazie przyjmuje gdzie indziej bo czeka na otwarcie kliniki w której będzie pracowała i tam jest słabe usg i ciekawe czy będzie coś widać :( A już tak bardzo bym chciała zamawiać A siedzę aby i oglądam i się zachwycam :p

A w ogóle jak się czujecie ? :) już lepiej :* ?

Ja nie wiem co zrobię, bo jeszcze nie mam zdania na ten temat. Tzn. miałam do czasu ostatniej wizyty u lekarza.

Myślałam, że zjemy sobie delicje z tej okazji :D no ale może faktycznie chociaż zerkne na stronę 5 10 15 :p
A jednak to znak, że mamy nie kupować i czekać co tam nasze dzieciaki pokażą nam na wizycie :-)
W trakcie składania przeze mnie zamówienia promocja się skończyła :-D
Za długo wybierałam :p

reklama
Mam wizytę 2marca :) tylko moja doktor narazie przyjmuje gdzie indziej bo czeka na otwarcie kliniki w której będzie pracowała i tam jest słabe usg i ciekawe czy będzie coś widać :( A już tak bardzo bym chciała zamawiać A siedzę aby i oglądam i się zachwycam :p

A w ogóle jak się czujecie ? :) już lepiej :* ?
Może da radę już coś tam konkretnego dostrzec :-)
Ja czuję się coraz lepiej. Tzn wymiotuję nadal, ale już tylko w nocy i rano także jest to do zaakceptowania :-)
A Ty jak tam?

Do góry