reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Może da radę już coś tam konkretnego dostrzec :-)
Ja czuję się coraz lepiej. Tzn wymiotuję nadal, ale już tylko w nocy i rano także jest to do zaakceptowania :-)
A Ty jak tam?
Mam nadzieję :)

To super, że już lepiej się czujesz :* maluchy dały Ci i tak popalić ;)
Ja czuje się nawet dobrze , mdłości są ale zdecydowanie mniejsze ;)

reklama
Mam nadzieję :)

To super, że już lepiej się czujesz :* maluchy dały Ci i tak popalić ;)
Ja czuje się nawet dobrze , mdłości są ale zdecydowanie mniejsze ;)
Tak mój M cały czas mówi, że wyciskają ze mnie wszystko co najlepsze od samego początku i,że już jest pewien, że pójdzie w odstawkę :p
A jak u Ciebie z wagą? Przybieracie już ładnie? :-D

Tak mój M cały czas mówi, że wyciskają ze mnie wszystko co najlepsze od samego początku i,że już jest pewien, że pójdzie w odstawkę :p
A jak u Ciebie z wagą? Przybieracie już ładnie? :-D
Nooo dobrze powiedział !! :laugh2:

Kochana....ja od ostatniej wizyty na wagę nie wchodzę :D :laugh2: nie wazylam się długo przed rozpoczęciem leczenia w klinikach ale widać było, że tyje przez te leki... no i kiedy niestety położna kazała mi stanąć na wagę i powiedziałam jej , że wyskoczyło " proszę wchodzić pojedynczo :laugh2::laugh2::laugh2:" tak od tamtej pory się nie wazylam :rolleyes2: i chyba nie stanę na wagę do następnej wizyty :no:
Ogólnie wszyscy mówią, że widać po mnie że jestem w ciąży nie tylko jeżeli chodzi o brzuszek ale , że na twarzy się zmieniłam że jak ostatnio poszłam do salonu fryzjerskiego do którego chodzę to nie wiedziały na pierwszy rzut oka czy to ja :D :laugh2:

No ale to Ty nam chudzinko spadalas z wagi !! I jak jest teraz ? A widać coś?:D

Nooo dobrze powiedział !! :laugh2:

Kochana....ja od ostatniej wizyty na wagę nie wchodzę :D :laugh2: nie wazylam się długo przed rozpoczęciem leczenia w klinikach ale widać było, że tyje przez te leki... no i kiedy niestety położna kazała mi stanąć na wagę i powiedziałam jej , że wyskoczyło " proszę wchodzić pojedynczo :laugh2::laugh2::laugh2:" tak od tamtej pory się nie wazylam :rolleyes2: i chyba nie stanę na wagę do następnej wizyty :no:
Ogólnie wszyscy mówią, że widać po mnie że jestem w ciąży nie tylko jeżeli chodzi o brzuszek ale , że na twarzy się zmieniłam że jak ostatnio poszłam do salonu fryzjerskiego do którego chodzę to nie wiedziały na pierwszy rzut oka czy to ja :D :laugh2:

No ale to Ty nam chudzinko spadalas z wagi !! I jak jest teraz ? A widać coś?:D
Oj teraz to nam wolno, tym się zupełnie nie przejmuj. Jak maluszki będą z nami to wtedy będziemy fit Mamuśki :-D
U mnie spadło mi w sumie 9 kg przez 14 tygodni ;-) Teraz już przez 2 tygonie wróciło 3kg także abym tylko takim tempem nie tyła bo to będzie przegięcie :-)) no i od niedzieli podobno już widać u mnie zarys brzucha ciążowego :-D

Oj teraz to nam wolno, tym się zupełnie nie przejmuj. Jak maluszki będą z nami to wtedy będziemy fit Mamuśki :-D
U mnie spadło mi w sumie 9 kg przez 14 tygodni ;-) Teraz już przez 2 tygonie wróciło 3kg także abym tylko takim tempem nie tyła bo to będzie przegięcie :-)) no i od niedzieli podobno już widać u mnie zarys brzucha ciążowego :-D
O matko !! Dobrze że przybrałas na wadze bo jak byś te dzieciaczki dzwigala :)

Mówisz że u Ciebie zarys ? :D ja nie powiem bo ładny kształt brzucha mam ale nie jest jakiś taki twardy czy coś i jak na 14tc jest duży:p wszyscy mówią że mogę się cieszyć dłużej widoczna ciąża :D

O matko !! Dobrze że przybrałas na wadze bo jak byś te dzieciaczki dzwigala :)

Mówisz że u Ciebie zarys ? :D ja nie powiem bo ładny kształt brzucha mam ale nie jest jakiś taki twardy czy coś i jak na 14tc jest duży:p wszyscy mówią że mogę się cieszyć dłużej widoczna ciąża :D
Mój ostatnio był strasznie twardy i panikowałam strasznie, teraz jest taki dość normalny chyba więc nie panikuje i czekam cierpliwie do wizyty :-)

Ale super !! Mi dużo stron na fejsie wyskoczyło i polubiłam te butiki dla dzieci i są meeeeega ubranka ! Tylko nie zamawiam bo nie wiem kto w brzuszku siedzi❤ A już nie mogę się doczekać jak zacznę zamawiać :p

No właśnie dziewczyny .. jak nie znalyscie płci to zamawialyscie ciuszki ? My po usg 1trymestru kupiliśmy pierwsze body uniwersalne w h&m takie wiecie w dwupaku :) ale mąż nie chce żebym zamawiala i kupowała póki jeszcze nie wiemy nic...
Ja od początku mówię, że córcia będzie ale wiadomo mogę się mylić :p dziewczyny na kto po in vitro jak dodałam zdjęcie z prenatalnych to mówiły, że dziewczynka :D

Chętnie bym wpadła w szał zamawiania :D

@walczaca o szczescie A Ty szalejesz już i zamawiasz ? :D
Bedzie dziewczynka :p Masz chyba kolejne usg tego samego dnia co ja czyli 02.03 i moze juz wtedy lekarz potwierdzi nasze przypuszczenia ;)

reklama
Do góry