reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Może da radę już coś tam konkretnego dostrzec :-)
Ja czuję się coraz lepiej. Tzn wymiotuję nadal, ale już tylko w nocy i rano także jest to do zaakceptowania :-)
A Ty jak tam?
Mam nadzieję :)

To super, że już lepiej się czujesz :* maluchy dały Ci i tak popalić ;)
Ja czuje się nawet dobrze , mdłości są ale zdecydowanie mniejsze ;)

reklama
Mam nadzieję :)

To super, że już lepiej się czujesz :* maluchy dały Ci i tak popalić ;)
Ja czuje się nawet dobrze , mdłości są ale zdecydowanie mniejsze ;)
Tak mój M cały czas mówi, że wyciskają ze mnie wszystko co najlepsze od samego początku i,że już jest pewien, że pójdzie w odstawkę :p
A jak u Ciebie z wagą? Przybieracie już ładnie? :-D

Tak mój M cały czas mówi, że wyciskają ze mnie wszystko co najlepsze od samego początku i,że już jest pewien, że pójdzie w odstawkę :p
A jak u Ciebie z wagą? Przybieracie już ładnie? :-D
Nooo dobrze powiedział !! :laugh2:

Kochana....ja od ostatniej wizyty na wagę nie wchodzę :D :laugh2: nie wazylam się długo przed rozpoczęciem leczenia w klinikach ale widać było, że tyje przez te leki... no i kiedy niestety położna kazała mi stanąć na wagę i powiedziałam jej , że wyskoczyło " proszę wchodzić pojedynczo :laugh2::laugh2::laugh2:" tak od tamtej pory się nie wazylam :rolleyes2: i chyba nie stanę na wagę do następnej wizyty :no:
Ogólnie wszyscy mówią, że widać po mnie że jestem w ciąży nie tylko jeżeli chodzi o brzuszek ale , że na twarzy się zmieniłam że jak ostatnio poszłam do salonu fryzjerskiego do którego chodzę to nie wiedziały na pierwszy rzut oka czy to ja :D :laugh2:

No ale to Ty nam chudzinko spadalas z wagi !! I jak jest teraz ? A widać coś?:D

Nooo dobrze powiedział !! :laugh2:

Kochana....ja od ostatniej wizyty na wagę nie wchodzę :D :laugh2: nie wazylam się długo przed rozpoczęciem leczenia w klinikach ale widać było, że tyje przez te leki... no i kiedy niestety położna kazała mi stanąć na wagę i powiedziałam jej , że wyskoczyło " proszę wchodzić pojedynczo :laugh2::laugh2::laugh2:" tak od tamtej pory się nie wazylam :rolleyes2: i chyba nie stanę na wagę do następnej wizyty :no:
Ogólnie wszyscy mówią, że widać po mnie że jestem w ciąży nie tylko jeżeli chodzi o brzuszek ale , że na twarzy się zmieniłam że jak ostatnio poszłam do salonu fryzjerskiego do którego chodzę to nie wiedziały na pierwszy rzut oka czy to ja :D :laugh2:

No ale to Ty nam chudzinko spadalas z wagi !! I jak jest teraz ? A widać coś?:D
Oj teraz to nam wolno, tym się zupełnie nie przejmuj. Jak maluszki będą z nami to wtedy będziemy fit Mamuśki :-D
U mnie spadło mi w sumie 9 kg przez 14 tygodni ;-) Teraz już przez 2 tygonie wróciło 3kg także abym tylko takim tempem nie tyła bo to będzie przegięcie :-)) no i od niedzieli podobno już widać u mnie zarys brzucha ciążowego :-D

Oj teraz to nam wolno, tym się zupełnie nie przejmuj. Jak maluszki będą z nami to wtedy będziemy fit Mamuśki :-D
U mnie spadło mi w sumie 9 kg przez 14 tygodni ;-) Teraz już przez 2 tygonie wróciło 3kg także abym tylko takim tempem nie tyła bo to będzie przegięcie :-)) no i od niedzieli podobno już widać u mnie zarys brzucha ciążowego :-D
O matko !! Dobrze że przybrałas na wadze bo jak byś te dzieciaczki dzwigala :)

Mówisz że u Ciebie zarys ? :D ja nie powiem bo ładny kształt brzucha mam ale nie jest jakiś taki twardy czy coś i jak na 14tc jest duży:p wszyscy mówią że mogę się cieszyć dłużej widoczna ciąża :D

O matko !! Dobrze że przybrałas na wadze bo jak byś te dzieciaczki dzwigala :)

Mówisz że u Ciebie zarys ? :D ja nie powiem bo ładny kształt brzucha mam ale nie jest jakiś taki twardy czy coś i jak na 14tc jest duży:p wszyscy mówią że mogę się cieszyć dłużej widoczna ciąża :D
Mój ostatnio był strasznie twardy i panikowałam strasznie, teraz jest taki dość normalny chyba więc nie panikuje i czekam cierpliwie do wizyty :-)

Ale super !! Mi dużo stron na fejsie wyskoczyło i polubiłam te butiki dla dzieci i są meeeeega ubranka ! Tylko nie zamawiam bo nie wiem kto w brzuszku siedzi❤ A już nie mogę się doczekać jak zacznę zamawiać :p

No właśnie dziewczyny .. jak nie znalyscie płci to zamawialyscie ciuszki ? My po usg 1trymestru kupiliśmy pierwsze body uniwersalne w h&m takie wiecie w dwupaku :) ale mąż nie chce żebym zamawiala i kupowała póki jeszcze nie wiemy nic...
Ja od początku mówię, że córcia będzie ale wiadomo mogę się mylić :p dziewczyny na kto po in vitro jak dodałam zdjęcie z prenatalnych to mówiły, że dziewczynka :D

Chętnie bym wpadła w szał zamawiania :D

@walczaca o szczescie A Ty szalejesz już i zamawiasz ? :D
Bedzie dziewczynka :p Masz chyba kolejne usg tego samego dnia co ja czyli 02.03 i moze juz wtedy lekarz potwierdzi nasze przypuszczenia ;)

reklama
Do góry