reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja przekroczę na 100% no chyba, że lada dzień urodzę.

Ja skonczylam na +18kg [emoji52] TerZ jestem 10 miesiecy po porodzie i zostalo mi 2 do zrzucenia, ale nie ukrywam, ze ani diety nie robie, ani nie cwicze, bo brka mi czasu i checi. Ludze sie, ze samo zniknie [emoji16][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny , czy ktoras ma laktator elektryczny z Aventu? polecacie czy może jakiś inny?
Ja mam medela i bardzo sobie chwale. Żałuję tylko ze nie wzięłam takie na dwa cycki bo szybciej by szlo. Teraz juz nie mam pokarmu ale w tych pierwszych tygodniach każda minuta snu była na wagę złota

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Właśnie - będę musiała się przekonać na własnym Synku [emoji16] ale póki co to mój wybór, bo najbardziej mobilny [emoji5]

A bujaczek ma funkcje bujania imitującą jazdę samochodem - to mnie urzekło, bo szwagierka żeby uśpić synka musiała go wozić w aucie - nic innego nie dawało rady [emoji54]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lezaczek super ale dla mnie za drogi ;)

Ja już po wizycie. Wszystko dobrze :) Lekarz już wypisał dokumenty do cc i sam mnie umówi :) Niedługo będę znała datę zaplanowanego cc :D Podobno gdzieś ostatni tydzień maja ;) @jasani proszę wpisz mnie na 15.03. wizyta u gin prowadzącego. A ja to mam 7 kg na plusie i wielki brzuszek :)

To świetnie! Ale fajnie,ze będziesz niedługo znała termin cc u mnie to raczej bedzie wielka niewiadoma, chociaż liczę na 26.05 [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Kochane od 3 dni boli mnie lewe oko .. myślałam że robi się jęczmień.. patrzylam nic nie wyskakuje.. boli mnie dolna powiela.. teraz patrzę i w środku mała biała krostka.. myślicie, Że to może być groźne ?

reklama
Do góry