reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja przekroczę na 100% no chyba, że lada dzień urodzę.

Ja skonczylam na +18kg [emoji52] TerZ jestem 10 miesiecy po porodzie i zostalo mi 2 do zrzucenia, ale nie ukrywam, ze ani diety nie robie, ani nie cwicze, bo brka mi czasu i checi. Ludze sie, ze samo zniknie [emoji16][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny , czy ktoras ma laktator elektryczny z Aventu? polecacie czy może jakiś inny?
Ja mam medela i bardzo sobie chwale. Żałuję tylko ze nie wzięłam takie na dwa cycki bo szybciej by szlo. Teraz juz nie mam pokarmu ale w tych pierwszych tygodniach każda minuta snu była na wagę złota

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Właśnie - będę musiała się przekonać na własnym Synku [emoji16] ale póki co to mój wybór, bo najbardziej mobilny [emoji5]

A bujaczek ma funkcje bujania imitującą jazdę samochodem - to mnie urzekło, bo szwagierka żeby uśpić synka musiała go wozić w aucie - nic innego nie dawało rady [emoji54]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lezaczek super ale dla mnie za drogi ;)

Ja już po wizycie. Wszystko dobrze :) Lekarz już wypisał dokumenty do cc i sam mnie umówi :) Niedługo będę znała datę zaplanowanego cc :D Podobno gdzieś ostatni tydzień maja ;) @jasani proszę wpisz mnie na 15.03. wizyta u gin prowadzącego. A ja to mam 7 kg na plusie i wielki brzuszek :)

To świetnie! Ale fajnie,ze będziesz niedługo znała termin cc u mnie to raczej bedzie wielka niewiadoma, chociaż liczę na 26.05 [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Kochane od 3 dni boli mnie lewe oko .. myślałam że robi się jęczmień.. patrzylam nic nie wyskakuje.. boli mnie dolna powiela.. teraz patrzę i w środku mała biała krostka.. myślicie, Że to może być groźne ?

reklama
Do góry