reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja o tym koszu bardziej do salonu myślałam bo łóżeczko wejdzie mi do sypialni. Bardziej zastanawiam się nad tym co zrobić jak Zosia mi z tego wyrośnie i gdzie ja posadzić czy położyć? Na macie na podłodze w salonie?

Aaaaa no tak - to pewnie najlepiej na macie, albo w kolonie np na kanapie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to nam zleciało [emoji33] Jeszcze chwilka i posypia się fotki marcowo-kwietniowych dzieci[emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie!marzec kwiecień , maj i.....[emoji33][emoji1349]

Hehe, a jak tam wasze brzuszki? U mnie 101 cm już
emoji33.png
i +15 kg, ja nie wiem, gdzie te kilogramy się ukryły, ale waga nie kłamie.

Ja mam upławy, takie bardziej wodniste praktycznie od samego początku, ale też nie w wielkiej ilości. Z wkładek musiałam zrezygnować, bo coś mnie podrażniały.

No i witam nowe ciężarówki! Im nas więcej tym weselej.
emoji12.png

Obwód brzucha chyba 86 cm i + 7 kg [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Mi kosze Mojżesza też zbytnio się nie podobają... ja właśnie nie wiem czy kolyske mogę zastąpić lezaczkiem timy love, tym bardziej że ja nialabym kupować to podwójnie to jednak dość spory koszt... :/

Ja tez uzywalam tiny love jako kolyski i dobrze sie sprawdzilo. I kupilam uzywane, a po 7 miesiacach uzywania sprzedalam [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry