reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Haha oj wszystko x2. Dwa łóżeczka, dwa leżaczki, dwie maty edukacyjne, blisko 500 pampersow miesięcznie itd [emoji23]

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka
Oj te pampersy czasami mam wrażenie że ufoludki je wynoszą [emoji28]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
O tak pampersy na pewno będą głównym punktem każdych zakupów :-D no i pewnie pralka też dość często chodzi :p
Ja dziś dwie pralki prania prasowalam a dwie następne włączyłam... Dobrze ze mam pralnie i mam gdzie suszyć... [emoji33]

Właśnie brzuszek zmierzylam [emoji31] 106cm a tu jeszcze 7 tyg

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
To Was dziewczyny zszokuje, ja 3 dni przed cc miałam 110cm.
Hehe, a jak tam wasze brzuszki? U mnie 101 cm już
emoji33.png
i +15 kg, ja nie wiem, gdzie te kilogramy się ukryły, ale waga nie kłamie.

Ja mam upławy, takie bardziej wodniste praktycznie od samego początku, ale też nie w wielkiej ilości. Z wkładek musiałam zrezygnować, bo coś mnie podrażniały.

No i witam nowe ciężarówki! Im nas więcej tym weselej.
emoji12.png

Już prawie 24 tydz i będzie chłopiec
Odnośnie rzeczy używanych mam mieszane uczucia,bo po pierwsze jest to nasze upragnione pierwsze dziecko o które walczyliśmy trochę inaczej niż inne pary i chciałabym by miał wszystko nowe i nie używane.Z drugiej strony mamy już propozycje od znajomych,którzy majac już pociechy wiedza jak to jest i twierdzą,ze takie pierwsze miesiące to maluszek rośnie jak na drożdżach i te rzeczy są prawie jak nowe(zgadzam sie z nimi ale nie chce tez być zasypana tonami różnych rzeczy(jak odmówić,by nie wyjść ma snobke czy mogę po prostu powiedzieć czego mi potrzeba?
To juz kochana najwyzszy czas zaczac kompletowac wyprawke. Jak chcecie wszystko nowe to Wasza decyzja i moim zdaniem nie powinnas sie przejmowac zdaniem innych :) Ja bym wprost powiedziala ewentualnie czego mi potrzeba po co masz gromadzic rzeczy, ktore beda lezec ;)

Ja już po wizycie. Wszystko dobrze :) Lekarz już wypisał dokumenty do cc i sam mnie umówi :) Niedługo będę znała datę zaplanowanego cc :D Podobno gdzieś ostatni tydzień maja ;) @jasani proszę wpisz mnie na 15.03. wizyta u gin prowadzącego. A ja to mam 7 kg na plusie i wielki brzuszek :)
Super, ze wszystko dobrze, oby tak dalej :) to malo przytylas! ;)

reklama
Do góry