reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zle mnie zrozumiałaś,wcale nie wstydzę sie używanych rzeczy sama sobie często kupuje takie(np meble w sypialni oprócz łóżka mam używane za to świetne jakościowo drewno i nie wydałam na to majątku) Po prostu dla mojego skarba chce wszystko nowe przynajmniej na początku a z tego co wiem to tak naprawdę tak dużo na początek nie potrzebujesz trzeba tylko podejść do tego z głąwa i nie dać sie ponieść

Chyba jeszcze listy wyprawkowej nie zrobilas hihi
Moja ma 3 strony A4 w 2 rzedach pionowych na strone a i tak jeszcze zawsze cos pomiedzy wpadnie[emoji6] wiec jak sie rozpiszesz to sama zobaczysz. Jeszcze jak mieszkasz w pl to masz latwiej, wiele nas mieszka poza i musi na zapas albo w razie W miec wszystko pod reka

Moja ma 3 strony A4 w 2 rzedach pionowych na strone a i tak jeszcze zawsze cos pomiedzy wpadnie[emoji6] wiec jak sie rozpiszesz to sama zobaczysz. Jeszcze jak mieszkasz w pl to masz latwiej, wiele nas mieszka poza i musi na zapas albo w razie W miec wszystko pod reka[/QUOTE
Moja ma 3 strony A4 w 2 rzedach pionowych na strone a i tak jeszcze zawsze cos pomiedzy wpadnie[emoji6] wiec jak sie rozpiszesz to sama zobaczysz. Jeszcze jak mieszkasz w pl to masz latwiej, wiele nas mieszka poza i musi na zapas albo w razie W miec wszystko pod reka
Mieszkam w UK.Myslalam już nad lista i wiem ze na początek wszystko trzeba kupić zwłaszcza jak to pierwsze dziecko i jest tego sporo.Chodzilo mi o pierwsze ciuszki z których noworodek szybko wyrośnie i wielu znajomych właśnie radziło mi żeby kupować absolutne minimum(zwłaszcza,ze wiele prawdopodobnie dostanę w prezencie)

Hahaha Ty to dobra jestes[emoji6] liczenie w ciazy Ci nie sluzy[emoji6]
A tak serio to Tobie chyba rowne 8 tyg zostalo. Nie masz apji co to liczy wszystko?

Hahaha Ty to dobra jestes[emoji6] liczenie w ciazy Ci nie sluzy[emoji6]
A tak serio to Tobie chyba rowne 8 tyg zostalo. Nie masz apji co to liczy wszystko?
Nie mam aplikacji. Ostatnio jestem strasznie zakręcona i rozkojarzona . Ale skończony 33 tydzień :)
7 tygodni zostało a 6 do cc jeśli mała sie nie obroci :)

Tak jak napisała @walczaca o szczescie, może to być błacha rzecz. Rzeczywiście tej wydzieliny w ciąży jest dużo więcej. Zadzwoń do lekarza i dopytaj. Daj znać co Ci powiedział.
Z drugiej strony ja właśnie mam brak jakichkolwiek wypływów i skoro wszystkie tak macie a ja nie to się zaczynam martwić ;) Tak źle i tak niedobrze...
Ja od samego początku do końca zero jakichkolwiek uplasował, nic kompletnie

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam aplikacji. Ostatnio jestem strasznie zakręcona i rozkojarzona . Ale skończony 33 tydzień :)
7 tygodni zostało a 6 do cc jeśli mała sie nie obroci :)
Ale to nam zleciało [emoji33] Jeszcze chwilka i posypia się fotki marcowo-kwietniowych dzieci[emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ale to nam zleciało [emoji33] Jeszcze chwilka i posypia się fotki marcowo-kwietniowych dzieci[emoji7]

Hehe, a jak tam wasze brzuszki? U mnie 101 cm już
emoji33.png
i +15 kg, ja nie wiem, gdzie te kilogramy się ukryły, ale waga nie kłamie.

Ja mam upławy, takie bardziej wodniste praktycznie od samego początku, ale też nie w wielkiej ilości. Z wkładek musiałam zrezygnować, bo coś mnie podrażniały.

No i witam nowe ciężarówki! Im nas więcej tym weselej.
emoji12.png

reklama
Hehe, a jak tam wasze brzuszki? U mnie 101 cm już
emoji33.png
i +15 kg, ja nie wiem, gdzie te kilogramy się ukryły, ale waga nie kłamie.

Ja mam upławy, takie bardziej wodniste praktycznie od samego początku, ale też nie w wielkiej ilości. Z wkładek musiałam zrezygnować, bo coś mnie podrażniały.

No i witam nowe ciężarówki! Im nas więcej tym weselej.
emoji12.png
Hmm, strach miarę brać do reki[emoji38] w kilogramach u mnie już 13 na + i rośnie z tygodnia na tydzień [emoji33] mam nadzieję że nie przekrocze 15kg.

Do góry