reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

DIewczyny proszę o pomoc, przyszło mi lozeczko ale... jest jakieś malutkie [emoji848] 120x60, wys 84 i ta wysokość mnie martwi bo ledwo do biodra mi sięga, a wys ( ta wyższa) z materacykiem to jakieś 57 cm, czy to normalne? Czy tak właśnie trzeba sie schylać do dziecka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A masz tylko dwie wysokosci? Nie trzy?
Pomysl, ze jak polozysz materacyk to Ci dojdzie te 12-15cm.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dwie wysokości, materacyk zamówiłam 10 cm wiec jes to jakieś max 60 cm nad podłoga.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Sprawdzilam w necie - moje ma 84cm, 3 wysokosci z czego najwyzsza na poziomie 51cm + 12cm materacyk. To jest taki standard.
Pamietam, ze jak materaca nie bylo to tez mi sie niskie wydawalo.

Sprawdzilam w necie - moje ma 84cm, 3 wysokosci z czego najwyzsza na poziomie 51cm + 12cm materacyk. To jest taki standard.
Pamietam, ze jak materaca nie bylo to tez mi sie niskie wydawalo.

No to juz spokojna jestem [emoji6]mogę iść spac [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Zgadza sie, w pierwszej ciazy tak mialam, dopiero ok 24tc poczulam ruchy ale byly juz codziennie, nieregularnie ale jednak. Mialam czesciowo przodujace lozysko. W tej ciazy poczylam ruchy ok 17tc ale nie czuje ich codziennie niestety. Sa bardzo delikatne ale wiem, ze to Sara. Teraz leci 19tc (18+2). Sprawdzam codziennie przed snem serduszko, bo mam schizy :p
No ja ze względu ze moją Lenkę nie czuje za dobrze też sprawdzam codziennie wieczorem...Jak wkoncu doczekam się ze zacznę ją czuć to odłoze detektor :-)

DIewczyny proszę o pomoc, przyszło mi lozeczko ale... jest jakieś malutkie [emoji848] 120x60, wys 84 i ta wysokość mnie martwi bo ledwo do biodra mi sięga, a wys ( ta wyższa) z materacykiem to jakieś 57 cm, czy to normalne? Czy tak właśnie trzeba sie schylać do dziecka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kurde to niskie. Wlasnie w ikea jak patrzylam to one takie niskie byly i nie chcialam. W sumie dalej nie mam ale poluje na uzywke w super stanie jakas bardziej firmowa.

reklama
Kurde to niskie. Wlasnie w ikea jak patrzylam to one takie niskie byly i nie chcialam. W sumie dalej nie mam ale poluje na uzywke w super stanie jakas bardziej firmowa.
Ja ostatnio znalazłam na olx woombie w dobrej cenie, podobno nowe i tak wyglądało, ale mąż zabronił mi zamówić... :p Dlatego już nie przeglądam olx.

Do góry