reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam zapisane usg połówkowe na 27 lutego,wypada mi wtedy 22 tydzień ciąży,dokładnie 21+4)to nie bedzie za pózno ?

reklama
To moja Marcelina była grzeczna ....
Mdłości 24 h na dobę do 16 tc + migreny .
Ale nie wymiotowalam ani razu ...
Jak tam Sara ?

Nasza córcia jest grzecznym wiecznie głodnym aniołkiem . Karmie na żądanie ale to żądanie jest co 1,5 h a moje baterie już na wyczerpaniu . W dzień jeszcze wyrabiam ale w nocy tak mi się oczy kleją że łapie się że przysypiam . Dziś ma być położna wiec zobaczymy ile poszła na plus. A do tematu kup to szok u nas codziennie obrobi się po pachy ze pod kran trzeba lecieć a ciuchy odrazu do wygotowania .Moje dziecko to cały Tatuś z Matki ma tylko piśkę [emoji23][emoji23]
1517478357-8219e6b0bed0c7af-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny decydujecie się na taką zabawkę do łóżeczka typu karuzela, czy to już przeżytek?

Ja będę chciała, zapisuje na listę prezentów [emoji6]

Co myślicie o koszu Mojżesza? Zastanawiam sie między nim a chicco next2me. Jakie jest Wasze zdanie?

Ja zrezygnowałam z next2me, na żywo mi sie nie spodobał a i przenosić nie będę mogła. Wymyśliłam sobie Snuzzpod i go kupie jak mi kolezanka nie przekaże wlanie kosza Mojżesza [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Co myślicie o koszu Mojżesza? Zastanawiam sie między nim a chicco next2me. Jakie jest Wasze zdanie?
Mi sie kosze osobiscie po prostu nie podobaja i z tego powodu na pewno bym nie kupila. Mam next2me i uwazam ze jest super. Wczoraj je zlozylismy bo pralam calosc w pralce (co jest wielkim plusem) i wydaje mi sie bardzo go dobrze wykorzystam

Nasza córcia jest grzecznym wiecznie głodnym aniołkiem . Karmie na żądanie ale to żądanie jest co 1,5 h a moje baterie już na wyczerpaniu . W dzień jeszcze wyrabiam ale w nocy tak mi się oczy kleją że łapie się że przysypiam . Dziś ma być położna wiec zobaczymy ile poszła na plus. A do tematu kup to szok u nas codziennie obrobi się po pachy ze pod kran trzeba lecieć a ciuchy odrazu do wygotowania .Moje dziecko to cały Tatuś z Matki ma tylko piśkę [emoji23][emoji23]
1517478357-8219e6b0bed0c7af-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale teraz już tylko cycek ? Czy zjada 50 z butelki +cycek co półtorej h :szok:
Ja w nocy jak karmię czytam coś w telefonie żeby nie usnąć bo my mi z cycka nie spadła .
Ale dziś była piękna noc .
Zjadła 21 -2.30 I o 8.30 obudziłam bo minęło już 6 h..... :errr:

reklama
Oh dziewczyny, czy w ostatnim miesiącu ciąży też tak czułyście się wiecznie zmęczone i senne? Tylko udało mi się zjeść śniadanie, wykąpać się i ogarnąć, a już bym poszła dalej spać.
Mały też ostatnio leniwie się rusza w brzuchu. Czuję go, ale to nie są już takie piękne i mocne kopniaki :p

Do góry