reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam zapisane usg połówkowe na 27 lutego,wypada mi wtedy 22 tydzień ciąży,dokładnie 21+4)to nie bedzie za pózno ?

reklama
To moja Marcelina była grzeczna ....
Mdłości 24 h na dobę do 16 tc + migreny .
Ale nie wymiotowalam ani razu ...
Jak tam Sara ?

Nasza córcia jest grzecznym wiecznie głodnym aniołkiem . Karmie na żądanie ale to żądanie jest co 1,5 h a moje baterie już na wyczerpaniu . W dzień jeszcze wyrabiam ale w nocy tak mi się oczy kleją że łapie się że przysypiam . Dziś ma być położna wiec zobaczymy ile poszła na plus. A do tematu kup to szok u nas codziennie obrobi się po pachy ze pod kran trzeba lecieć a ciuchy odrazu do wygotowania .Moje dziecko to cały Tatuś z Matki ma tylko piśkę [emoji23][emoji23]
1517478357-8219e6b0bed0c7af-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny decydujecie się na taką zabawkę do łóżeczka typu karuzela, czy to już przeżytek?

Ja będę chciała, zapisuje na listę prezentów [emoji6]

Co myślicie o koszu Mojżesza? Zastanawiam sie między nim a chicco next2me. Jakie jest Wasze zdanie?

Ja zrezygnowałam z next2me, na żywo mi sie nie spodobał a i przenosić nie będę mogła. Wymyśliłam sobie Snuzzpod i go kupie jak mi kolezanka nie przekaże wlanie kosza Mojżesza [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Co myślicie o koszu Mojżesza? Zastanawiam sie między nim a chicco next2me. Jakie jest Wasze zdanie?
Mi sie kosze osobiscie po prostu nie podobaja i z tego powodu na pewno bym nie kupila. Mam next2me i uwazam ze jest super. Wczoraj je zlozylismy bo pralam calosc w pralce (co jest wielkim plusem) i wydaje mi sie bardzo go dobrze wykorzystam

Nasza córcia jest grzecznym wiecznie głodnym aniołkiem . Karmie na żądanie ale to żądanie jest co 1,5 h a moje baterie już na wyczerpaniu . W dzień jeszcze wyrabiam ale w nocy tak mi się oczy kleją że łapie się że przysypiam . Dziś ma być położna wiec zobaczymy ile poszła na plus. A do tematu kup to szok u nas codziennie obrobi się po pachy ze pod kran trzeba lecieć a ciuchy odrazu do wygotowania .Moje dziecko to cały Tatuś z Matki ma tylko piśkę [emoji23][emoji23]
1517478357-8219e6b0bed0c7af-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale teraz już tylko cycek ? Czy zjada 50 z butelki +cycek co półtorej h :szok:
Ja w nocy jak karmię czytam coś w telefonie żeby nie usnąć bo my mi z cycka nie spadła .
Ale dziś była piękna noc .
Zjadła 21 -2.30 I o 8.30 obudziłam bo minęło już 6 h..... :errr:

reklama
Oh dziewczyny, czy w ostatnim miesiącu ciąży też tak czułyście się wiecznie zmęczone i senne? Tylko udało mi się zjeść śniadanie, wykąpać się i ogarnąć, a już bym poszła dalej spać.
Mały też ostatnio leniwie się rusza w brzuchu. Czuję go, ale to nie są już takie piękne i mocne kopniaki :p

Do góry