reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No dokładnie :) Ja też uważam, że taki maluszek nie potrzebuje biżuterii, ale każdy robi jak uważa i innym nic do tego. Ja to pewnie będę miała traume gdy trzeba będzie dzidziusia zaszczepić, a co dopiero przebijanie uszu :p

Dokl kszdy robi Jak uwaza;)

Ehh te szcxepienia to masakra ale w pl macie je zordzielone a moja w Uk 8 tyg P.O. porodzie juz miala na moningokoki gdzie np w de robi sie Po roku[emoji2], dwa w uda i syrop doustnie
Za kazdym szczepeniem stres czy nie bedzie goraczki jak to zniesie ;)my teraz mamy za dwa msce na mmr tez sie juz boje[emoji85]mimo ze lubie igly
Tak to juz jest;)!

reklama
Już po. Mąż trzymał ja bym chyba nie dała rady. W domu się go pytałam czy długa igła była bo nawet nie patrzylam[emoji23] ale o dziwo nie było źle. Nie plakaly nie wiadomo jak

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Super dzielne zuchy. Marcelina ta ostatnio dobrze zniosła potem była marudna nieco Ale ok. Teraz 07.02 idziemy na ta standardowa też tatuś będzie trzymał :laugh2:

Już po. Mąż trzymał ja bym chyba nie dała rady. W domu się go pytałam czy długa igła była bo nawet nie patrzylam
emoji23.png
ale o dziwo nie było źle. Nie plakaly nie wiadomo jak

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Te szczepienia to i moja zmora, już teraz. Takie maleństwa, ale jak widać są bardzo silne i dzielne. Mam nadzieję, że i mój mąż będzie nam towarzyszył, bo ja to mogę się poryczeć, jak usłyszę płacz. Robicie szczepienia 6w1?

Te szczepienia to i moja zmora, już teraz. Takie maleństwa, ale jak widać są bardzo silne i dzielne. Mam nadzieję, że i mój mąż będzie nam towarzyszył, bo ja to mogę się poryczeć, jak usłyszę płacz. Robicie szczepienia 6w1?
Marcelina w szpitalu kilka dni miała pomiar cukru przed i godzinę po jedzeniu a jadała co 3 h ......
Pięty miała już sine .....

reklama
Do góry