reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Dzięki, już lepiej ja wyszłam z małym w piątek ze szpitala , a mój mąż jechał ze starszym bo wymiotował, od wczoraj już jesteśmy cała czwórka w domu i oby tak już zostało, bo mam już dosyć tych szpitalu i chorób [emoji57]@Ilona 88 jak się macie? Zdrowy już?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ludek
Dzięki, już lepiej ja wyszłam z małym w piątek ze szpitala , a mój mąż jechał ze starszym bo wymiotował, od wczoraj już jesteśmy cała czwórka w domu i oby tak już zostało, bo mam już dosyć tych szpitalu i chorób [emoji57]
Super, że w końcu wszyscy jesteście w domciu
kredka82
Ja stwierdzilam ze po kims to wypiore i super sie sprawdziloSuper że fajnie się wypral, bo się zastanawiałam czy ten pokrowiec prac z next2me w pralce[emoji4]. Ja pranie zaczynam w następnym tyg bo w tym tylko przy segregowaniu rozmiarów ubranek nie dałam rady na kręgosłup. Znak że już czas[emoji6]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po milionie analiz wybralam ten microlife nc150Mamuśki a jaki polecacie termometr ?
Ja tam taki zwykły pod pache elektroniczny Braun dla siebie i jest ujowy......
I mierze rteciowym...
No ale dla Marceliny coś potrzebuje...
Tak samo chyba termoforek z pestek wisni dziala?Kapres żelowy kup i grzej i przykładaj na brzuszek. U nas pomoglo
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana kto Ci takich glupot nagadal ze bio to dla dzieci! Bio to jest na bardzo brudne pranie i zawiera wiecej substancji chemicznych. Ja nigdy nawet dla nas bio nie uzywam. Nazwa myli bo bio brzmi jak eko ale to bledne myslenie.Zapach moxe miec ale najlepiej kupuc proszek sensitive , w Uk znajdziecie dzuewczynki bio persil i Ariel ( w Irland pewnie to samo)
Po 5 mscach pralam juz w naszym proszku ale fakt caly czas oddzielnie z naszymi, mam znajome co piora rezem wszystko dzieciece z doroslymi dzuecko ich nic nie ma jednak dla mnie to nie przechodzi
Ja zamawialam plyny lovela z pl w 3l butkach i nie wyobrazam sobie prac na poczatku w zwyklym proszku
Oby juz tylko bylo dobrze teraz!Dzięki, już lepiej ja wyszłam z małym w piątek ze szpitala , a mój mąż jechał ze starszym bo wymiotował, od wczoraj już jesteśmy cała czwórka w domu i oby tak już zostało, bo mam już dosyć tych szpitalu i chorób [emoji57]
Muszę sprawdzić ten proszek bo kupiłam piersil i wydawało mi się że on jest z przeznaczeniem dla dzieci jeśli on nie jest do prania dla dzieci to mam rozumieć że uk nie ma proszku dla dzieci. Chore żebym musiała targac proszek do prania z Polski czy po polskich sklepach szukać jakiegoś, gdzie z chemią jest bieda zazwyczaj.Ja stwierdzilam ze po kims to wypiore i super sie sprawdzilo
Ja po milionie analiz wybralam ten microlife nc150
Tak samo chyba termoforek z pestek wisni dziala?
Kochana kto Ci takich glupot nagadal ze bio to dla dzieci! Bio to jest na bardzo brudne pranie i zawiera wiecej substancji chemicznych. Ja nigdy nawet dla nas bio nie uzywam. Nazwa myli bo bio brzmi jak eko ale to bledne myslenie.
Ja zamawialam plyny lovela z pl w 3l butkach i nie wyobrazam sobie prac na poczatku w zwyklym proszku
Oby juz tylko bylo dobrze teraz!
No dokładnie Ja też uważam, że taki maluszek nie potrzebuje biżuterii, ale każdy robi jak uważa i innym nic do tego. Ja to pewnie będę miała traume gdy trzeba będzie dzidziusia zaszczepić, a co dopiero przebijanie uszuRowniez nie przebijam, juz sam fakt ze ja decyduje co ubierac hihu do pewnego czasu[emoji14] I mnie bedzie sie sluchac do 18 rz to dla mnie starczy
Dziecko jest piekne rowniez bez kolczykow moim zdaniem
kredka82
No u nas jest fairy ale to podobno tylko z pozoru dla dzieci bo sklad yaki jak i inne ale mozesz dokladnie sprawdzac. Moze Wy w uk macie wiekszy wybor bo u nas to nie ma nic.Muszę sprawdzić ten proszek bo kupiłam piersil i wydawało mi się że on jest z przeznaczeniem dla dzieci jeśli on nie jest do prania dla dzieci to mam rozumieć że uk nie ma proszku dla dzieci. Chore żebym musiała targac proszek do prania z Polski czy po polskich sklepach szukać jakiegoś, gdzie z chemią jest bieda zazwyczaj.
Dla mnie nie ma zadnego problemu z zamawianiem z pl.
3l koszt ok 30zl + kurier bierze 1e za kilo wiec nie ma zle.
Ja wzielam 3x3l na poczatek ale bede domawiac jeszcze.
Ja to napewno będę prala wszystko w proszku dla dzieci. Sama mam problemy z alergia i był taki czas, że swoje ubrania musiałam prac w loveli. Jeśli chodzi o kosmetyki dla dzidziusia myślę, że na początek daruje sobie też te popularne drogeryjne, a wybiorę jakieś apteczne - hipoalergiczne emolienty itp.
Ja mam tenNo u nas jest fairy ale to podobno tylko z pozoru dla dzieci bo sklad yaki jak i inne ale mozesz dokladnie sprawdzac. Moze Wy w uk macie wiekszy wybor bo u nas to nie ma nic.
Dla mnie nie ma zadnego problemu z zamawianiem z pl.
3l koszt ok 30zl + kurier bierze 1e za kilo wiec nie ma zle.
Ja wzielam 3x3l na poczatek ale bede domawiac jeszcze.
I niby jest delikatny ale składu nie sprawdzałam. Jak wrócę do domu to porównam że zwykłym persilem.
reklama
kredka82
Zrobisz jak uwazasz. Ja bym w tym nie prala przynajmniej przez kilka miesiecyJa mam ten
I niby jest delikatny ale składu nie sprawdzałam. Jak wrócę do domu to porównam że zwykłym persilem.