Ja jeszcze nie orientuje się dokładnie z tymi szczepieniami, ale z tymi 6w1 chodzi o to, że tylko 1 kłucie? Bo te refundowane słyszałam, że są rozdzielone i kilka razy kłują. Ja to napewno wezmę te płatne, bo wolę zaoszczędzić cierpienia dziecku i sobie. I ogólnie jestem za szczepieniami i będę szczepić na wszystko, te dodatkowe też.Te szczepienia to i moja zmora, już teraz. Takie maleństwa, ale jak widać są bardzo silne i dzielne. Mam nadzieję, że i mój mąż będzie nam towarzyszył, bo ja to mogę się poryczeć, jak usłyszę płacz. Robicie szczepienia 6w1?
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Kupujecie proszek tylko dlatego że narysowali na nim dziecko......
Myślę że powinniście zobaczyć skład.
To tak jak z jedzeniem fit..... piękne opakowanie szczupła Pani a w składzie.......
Albo bez cukru ..... Ale zamiast cukru coś gorszego
To tak jak z jedzeniem fit..... piękne opakowanie szczupła Pani a w składzie.......
ewelin86
Tak w tych 6w1 jest jedno wkłucie. U nas na pierwszym szczepieniu w sumie były dwa wkłucia, bo jeszcze na NFZ na żółtaczkę przypominająca była.Ja jeszcze nie orientuje się dokładnie z tymi szczepieniami, ale z tymi 6w1 chodzi o to, że tylko 1 kłucie? Bo te refundowane słyszałam, że są rozdzielone i kilka razy kłują. Ja to napewno wezmę te płatne, bo wolę zaoszczędzić cierpienia dziecku i sobie. I ogólnie jestem za szczepieniami i będę szczepić na wszystko, te dodatkowe też.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Ewunka
Różnią się nie tylko ilością wkłuc i cena .Tak w tych 6w1 jest jedno wkłucie. U nas na pierwszym szczepieniu w sumie były dwa wkłucia, bo jeszcze na NFZ na żółtaczkę przypominająca była.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Zdania są podzielone które lepsze ha ha ha jak we wszystkim hi hi hi
Ja szczepie 6w1
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kupujecie proszek tylko dlatego że narysowali na nim dziecko......
Kuoilam bo tak powiedzial lekarz!
adunnnia90
Czapeczka też byla[emoji6]Powodzenia .
Czapkę wkładaj a nie opaskę.
Ja idę z mężem niech on trzyma jak kłuja a ha potem przytulam. Na niego bedzue zła
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Tak wykupilismy 6w1 bo nie miałabym sumienia dawać im.tyle klucia w jeden dzień... Dodatkowo Jeszcze pneumokoki i rotawirusTe szczepienia to i moja zmora, już teraz. Takie maleństwa, ale jak widać są bardzo silne i dzielne. Mam nadzieję, że i mój mąż będzie nam towarzyszył, bo ja to mogę się poryczeć, jak usłyszę płacz. Robicie szczepienia 6w1?
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
nieagatka
Ja to napewno będę prala wszystko w proszku dla dzieci. Sama mam problemy z alergia i był taki czas, że swoje ubrania musiałam prac w loveli. Jeśli chodzi o kosmetyki dla dzidziusia myślę, że na początek daruje sobie też te popularne drogeryjne, a wybiorę jakieś apteczne - hipoalergiczne emolienty itp.
Wejdz sobie na bloga Sroka o...
Ona analizuje produkty pod wzgledem skladu i doradza co sie najlepiej nadaje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom