reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A my się wybieramy na pierwsze szczepienie... Mamusia ma nerwy[emoji20]
1517215320-f0de1e423e146118-aaaaaa.jpeg
1517215332-15b2462e14226586-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia .
Czapkę wkładaj a nie opaskę.
Ja idę z mężem niech on trzyma jak kłuja a ha potem przytulam. Na niego bedzue zła :D

Ja stwierdzilam ze po kims to wypiore i super sie sprawdzilo

Ja po milionie analiz wybralam ten microlife nc150

Tak samo chyba termoforek z pestek wisni dziala?

Kochana kto Ci takich glupot nagadal ze bio to dla dzieci! Bio to jest na bardzo brudne pranie i zawiera wiecej substancji chemicznych. Ja nigdy nawet dla nas bio nie uzywam. Nazwa myli bo bio brzmi jak eko ale to bledne myslenie.
Ja zamawialam plyny lovela z pl w 3l butkach i nie wyobrazam sobie prac na poczatku w zwyklym proszku

Oby juz tylko bylo dobrze teraz!

Gp i midwife doradzila hahaha kupilam w sunsbery I nie bylo zle , nic nie miala ,te bio bylo z rysunkiem baby na proszku

Właśnie go kupiłam i się zastanawiam nad płynem do płukania czy też go używać.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Sa tez plyny ale ja przewrazliwiona Nicole 36 niby tydz w domu juz po porodzie sadzilam ze lepiej sam jakis proszek dla dzueci bo ona takie 2.400 jak wyszla ze szpitala jsk kroliczek malutka ze nie chcialam nic wievej ale wiem ze plyn tez jest w sunsbery Morison itd

Po 5mscach pralam juz w normalnym proszku I Lenor

reklama
Powodzenia .
Czapkę wkładaj a nie opaskę.
Ja idę z mężem niech on trzyma jak kłuja a ha potem przytulam. Na niego bedzue zła :D
Już po. Mąż trzymał ja bym chyba nie dała rady. W domu się go pytałam czy długa igła była bo nawet nie patrzylam[emoji23] ale o dziwo nie było źle. Nie plakaly nie wiadomo jak

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry