reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też nie będę przebijac. Dopiero jak sama będzie chciała. Sama dopiero mając 18 lat przebilam i moje pierwsze kolczyki były złote żeby ładnie się goilo. Nie wiem jak to dziecko odczuwa ale mi masakrycznie na początku bolało ubieranie kolczykow [emoji12]

Rowniez nie przebijam, juz sam fakt ze ja decyduje co ubierac hihu do pewnego czasu[emoji14] I mnie bedzie sie sluchac do 18 rz to dla mnie starczy
Dziecko jest piekne rowniez bez kolczykow moim zdaniem

reklama
A my się wybieramy na pierwsze szczepienie... Mamusia ma nerwy[emoji20]
1517215320-f0de1e423e146118-aaaaaa.jpeg
1517215332-15b2462e14226586-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wszystko prałam w loveli na 40 stopni. Ważne żeby zapachu nie miało

Zapach moxe miec ale najlepiej kupuc proszek sensitive , w Uk znajdziecie dzuewczynki bio persil i Ariel ( w Irland pewnie to samo)
Po 5 mscach pralam juz w naszym proszku ale fakt caly czas oddzielnie z naszymi, mam znajome co piora rezem wszystko dzieciece z doroslymi dzuecko ich nic nie ma jednak dla mnie to nie przechodzi

Super że fajnie się wypral, bo się zastanawiałam czy ten pokrowiec prac z next2me w pralce[emoji4]. Ja pranie zaczynam w następnym tyg bo w tym tylko przy segregowaniu rozmiarów ubranek nie dałam rady na kręgosłup. Znak że już czas[emoji6]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już jestem blisko prania i prasowania :happy:

reklama
Zapach moxe miec ale najlepiej kupuc proszek sensitive , w Uk znajdziecie dzuewczynki bio persil i Ariel ( w Irland pewnie to samo)
Po 5 mscach pralam juz w naszym proszku ale fakt caly czas oddzielnie z naszymi, mam znajome co piora rezem wszystko dzieciece z doroslymi dzuecko ich nic nie ma jednak dla mnie to nie przechodzi
Właśnie go kupiłam i się zastanawiam nad płynem do płukania czy też go używać.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry