reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chciałam się jeszcze pochwalić że mój torbiel 10 cm sprawdzany onkologicznie ma 1 cm i jest śliczny.....
@nieagatka bierzesz antykoncepcjie jak skończyłaś karmić? Mi po skończonym kp chcą założyć wkładkę domaciczna lub antyki jak chce szybko wracać po zarodki :DAle narazie nie planuje wracać....musza poczekać te zarodki :)

@Ewunka zaraz jak skonczyl mi sie polog dostalam jednoskladnikowe tabsy anty Cerazet. Wg mojej gin, ktora jest jakims specem od endomendy to teraz najlepsze tabletki na jej kontrolowanie i faktycznie cysty nie rosna. Mam je brac dopoki nie zdecyduje sie na naturalne strania/kolejne ivf.
Tak wiec od dwoch lat nie mialam okresu i super mi z tym [emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pixie a oscypka nie mozna?
Myslalam ze tak..
Oscypek taki prawdziwy nie jest robiony z mleka pasteryzowanego, tylko surowego.
Kochane a powiedzcie mi proszę na bolące plecy cos? Bo ta moja dolegliwość staje sie strasznym problemem
emoji22.png
Mam wrażenie ze to mięśnie od kręgosłupa mnie bolą a wczoraj w nocy to juz myślałam ,ze nerka ? Tak pod żebrami z lewej strony takie kłucie. Ktoś wie jak bolą nerki?
Ćwiczę te plecy ale juz pozycji znaleźć sobie nie mogę,żeby nie bolało...Myślicie ze na jakieś delikatne masaże mogę sie wybrac?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak miałam. Odkąd śpię w tej poduszce jest lepiej.
Bobisia ja nie miałam objawów cukrzycy, jedyne co mnie martwilo to bardzo szybki przyrost wagi w I trymestrze 9 kg. Od 16tc jestem na diecie waga wolniej rośnie teraz leci mi 30tc i mam 10,5 kg.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie leci 23 tydzień i jakieś 4-4,5 kg na plusie, więc chyba nie jest źle :)

Pixie a oscypka nie mozna?
Myslalam ze tak..

Niestety nie [emoji58] niepasteryzowane te oryginalne są

Mi na bole ledzwiowe pomagala pilka taka do pilatesu. Na yt jest masa cwiczen z pilka dla ciezarnych i wiekszosc jest wlasnie dla odciazenia kregoslupa. Polecam!
A nerka to bol promieniujacy, taki tepy i nie do wytrzymania, od ktorego robi Ci sie niedobrze.
Ja mialam na poczatku drugiego trym taki bol, bylam pewna, ze to nerki, a okazalo sie, ze to po prostu corcia dawala mi popalic [emoji16]

To moze faktycznie MalusEk mi tam daje czasu, oby [emoji6] a z ta piłka ćwiczeń poszukam bo moja mam ma tak duża , dziękuje [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

No mi powiedzieli w klinice że można zrobić. Ja usg chyba zrobię w tym tygodniu u swojego lekarza a po te wyniki krwi pojade do kliniki i zobaczę co na to powiedzą :-) jak coś to zrobię drugie usg. Bo w tej chwili to już chyba nie ma tej teorii że częste usg są niebezpieczne dla Dzidzi,co?

Ja ostatnio mam co 3 tyg usg

Kredka evulek na eBay kuoilam za 50£ sterylizator, super zadowolona
Byla promocja butelki smoczki laktator reczny i sterylizator w tej cenie
Laktator elektryczny mialam z szpitala a potem sie juz tak rizkrecilo ze uzywalam recznego tylko plus Nicole cycusiowala
Kazda kobieta inna z kp
1517138224-0c7086f711150ed4-aaaaaa.jpeg

Moze tez byc tak, ze mama jest na chlebie i wodzie, a dziecko i tak ma kolki. To niekoniecznie musi miec zwiazek z dieta matki... U nas kolek nie bylo, ale problemy brzuszkowe owszem i bez znaczenia bylo co jadlam. Jak skonczyla 3 miesiace to po prostu uklad trawienny dojrzal i samo przeszlo.

Też uważane ze kolki jak mają być to będą bez względu na to co jemy .....
Dzieci jedzace tylko mm też je mają kolki.
Moja też potrafi nie spać i marudzić 6 h _ tylko na rękach. Ale to nie kolki układ dojrzewa.....

reklama
Do góry