reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U nas w polskich szpitalach tak nie żywią :D
Wiem głodza Was i przed i po ......
Ale mąż może przynieść a w domu trzeba jeść by mieć siłę się zająć dzieckiem i by dziecko miało siłę dokuczac mamie :rofl2:
Jedyne co jest zakazane to alkohol i narkotyki hi
Ja nie pije mleka laktoza
No i pije dużo kopru włoskiego i herbatek na laktancjie .
Marcelina jak puszcza bąki to nie jestem pewna czy to ona czy mąż :laugh2:

Wiem głodza Was i przed i po ......
Ale mąż może przynieść a w domu trzeba jeść by mieć siłę się zająć dzieckiem i by dziecko miało siłę dokuczac mamie :rofl2:
Jedyne co jest zakazane to alkohol i narkotyki hi
Ja nie pije mleka laktoza
No i pije dużo kopru włoskiego i herbatek na laktancjie .
Marcelina jak puszcza bąki to nie jestem pewna czy to ona czy mąż :laugh2:
Ja się dziewczyny nie chwaliłam, ale mój mąż to kucharz, więc mi gotuje :D Marzy mi się makaron ze szparagami i szynką parmenska :D A ostatnio to jem naleśniki ze szpinakiem na zmianę z plackami ziemniaczanymi :D

Chciałam się jeszcze pochwalić że mój torbiel 10 cm sprawdzany onkologicznie ma 1 cm i jest śliczny.....
@nieagatka bierzesz antykoncepcjie jak skończyłaś karmić? Mi po skończonym kp chcą założyć wkładkę domaciczna lub antyki jak chce szybko wracać po zarodki :DAle narazie nie planuje wracać....musza poczekać te zarodki :)

Ja tak pytam o cukrzycę, bo niedługo będę badać. W moczu nie mam cukru. A miałyście jakieś objawy tej cukrzycy? Ja ostatnio źle się czułam, miałam zawroty głowy itp., więc odrazu pomyślałam o cukrzycy lub anemii. Jak się okazało to chyba z braku snu. Ostatnio miałam z tym problem, spałam po max 6 h i chodziłam cały dzień jak nieprzytomna. Po kilku dniach udało mi się porządnie wyspać i przeszło :D
To super, że przy kp nie ma już takiego zagrożenia jeśli chodzi o toksoplazmoze i listerioze, bo Chaczapuri mi się marzy :D A jakieś nawet lekko pikantne rzeczy raczej nie bardzo co?
Bobisia ja nie miałam objawów cukrzycy, jedyne co mnie martwilo to bardzo szybki przyrost wagi w I trymestrze 9 kg. Od 16tc jestem na diecie waga wolniej rośnie teraz leci mi 30tc i mam 10,5 kg.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Wyniki krwi lepiej mieć na wizytę usg wtedy wylicza na miejscu,chyba ze sie umówisz ze jak dojdą wyniki to jesCze raz posprawdza wszystko razem i tylko Ci prześle co mu wyszło.A jak masz bliźniaki to Pappa tez sie robi?

Smoczek w teorii im pózniej tym lepiej a w praktyce... [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
No mi powiedzieli w klinice że można zrobić. Ja usg chyba zrobię w tym tygodniu u swojego lekarza a po te wyniki krwi pojade do kliniki i zobaczę co na to powiedzą :-) jak coś to zrobię drugie usg. Bo w tej chwili to już chyba nie ma tej teorii że częste usg są niebezpieczne dla Dzidzi,co?

reklama
Moje dziecko nie spalo w piątek od 2 w nocy do 13 w dzień i cały czas płakała z powodu brzuszka. W takiej sytuacji uważam co jem

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Dreams masz ktores z tych kropelek (Delicol, sab Simplex, Espumisan)?
Wspolczuje kolek, to musi byc straszne...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry