U nas w polskich szpitalach tak nie żywią A ta osmiorniczka zabawka fajna? Widziałam podobna i zastanawiałam się czy nie kupić.
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Wiem głodza Was i przed i po ......U nas w polskich szpitalach tak nie żywią
Ale mąż może przynieść a w domu trzeba jeść by mieć siłę się zająć dzieckiem i by dziecko miało siłę dokuczac mamie
Jedyne co jest zakazane to alkohol i narkotyki hi
Ja nie pije mleka laktoza
No i pije dużo kopru włoskiego i herbatek na laktancjie .
Marcelina jak puszcza bąki to nie jestem pewna czy to ona czy mąż
Ja się dziewczyny nie chwaliłam, ale mój mąż to kucharz, więc mi gotuje Marzy mi się makaron ze szparagami i szynką parmenska A ostatnio to jem naleśniki ze szpinakiem na zmianę z plackami ziemniaczanymiWiem głodza Was i przed i po ......
Ale mąż może przynieść a w domu trzeba jeść by mieć siłę się zająć dzieckiem i by dziecko miało siłę dokuczac mamie
Jedyne co jest zakazane to alkohol i narkotyki hi
Ja nie pije mleka laktoza
No i pije dużo kopru włoskiego i herbatek na laktancjie .
Marcelina jak puszcza bąki to nie jestem pewna czy to ona czy mąż
Ewunka
Chciałam się jeszcze pochwalić że mój torbiel 10 cm sprawdzany onkologicznie ma 1 cm i jest śliczny.....
@nieagatka bierzesz antykoncepcjie jak skończyłaś karmić? Mi po skończonym kp chcą założyć wkładkę domaciczna lub antyki jak chce szybko wracać po zarodki Ale narazie nie planuje wracać....musza poczekać te zarodki
@nieagatka bierzesz antykoncepcjie jak skończyłaś karmić? Mi po skończonym kp chcą założyć wkładkę domaciczna lub antyki jak chce szybko wracać po zarodki Ale narazie nie planuje wracać....musza poczekać te zarodki
Ewunka
No juz już dajeMama dawaj cyca [emoji16] śliczności [emoji7]
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Widzisz a moja juz ma wiec tymbardziej uważamJa karmię i jem wszystko .Dzien bez szarlotki to dzień stracony ......
Marcelina nie miała kolki jeszcze nigdy .....
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Moje dziecko nie spalo w piątek od 2 w nocy do 13 w dzień i cały czas płakała z powodu brzuszka. W takiej sytuacji uważam co jemDokładnie, ja uważam, że należy jeść wszystko i po prostu patrzeć jak dziecko reaguje.
Bobisia ja nie miałam objawów cukrzycy, jedyne co mnie martwilo to bardzo szybki przyrost wagi w I trymestrze 9 kg. Od 16tc jestem na diecie waga wolniej rośnie teraz leci mi 30tc i mam 10,5 kg.Ja tak pytam o cukrzycę, bo niedługo będę badać. W moczu nie mam cukru. A miałyście jakieś objawy tej cukrzycy? Ja ostatnio źle się czułam, miałam zawroty głowy itp., więc odrazu pomyślałam o cukrzycy lub anemii. Jak się okazało to chyba z braku snu. Ostatnio miałam z tym problem, spałam po max 6 h i chodziłam cały dzień jak nieprzytomna. Po kilku dniach udało mi się porządnie wyspać i przeszło
To super, że przy kp nie ma już takiego zagrożenia jeśli chodzi o toksoplazmoze i listerioze, bo Chaczapuri mi się marzy A jakieś nawet lekko pikantne rzeczy raczej nie bardzo co?
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
No mi powiedzieli w klinice że można zrobić. Ja usg chyba zrobię w tym tygodniu u swojego lekarza a po te wyniki krwi pojade do kliniki i zobaczę co na to powiedzą :-) jak coś to zrobię drugie usg. Bo w tej chwili to już chyba nie ma tej teorii że częste usg są niebezpieczne dla Dzidzi,co?Wyniki krwi lepiej mieć na wizytę usg wtedy wylicza na miejscu,chyba ze sie umówisz ze jak dojdą wyniki to jesCze raz posprawdza wszystko razem i tylko Ci prześle co mu wyszło.A jak masz bliźniaki to Pappa tez sie robi?
Smoczek w teorii im pózniej tym lepiej a w praktyce... [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
nieagatka
Moje dziecko nie spalo w piątek od 2 w nocy do 13 w dzień i cały czas płakała z powodu brzuszka. W takiej sytuacji uważam co jem
Dreams masz ktores z tych kropelek (Delicol, sab Simplex, Espumisan)?
Wspolczuje kolek, to musi byc straszne...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom