reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiem[emoji38] jak to napisałam to sobie pomyślałam "przyjdą kolki i tyle" . Wiem że przy karmieniu trzeba z rozwagą jeść ale pomarzyć można sobie [emoji1] o cieście po porodzie.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ale czemu nie mozna ciasta?
Trzeba jesc zdrowo, ale jak zjesz raz na jakis czas ciasto, frytki czy czekolade to dziecku to nie zaszkodzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale pyza [emoji7]

Moje prośby zostały wysłuchane :laugh2: prosiłam gruba różowa obsrana pupę i mam :D
Bałam się dziecka niejadka - to mam łakomczucha :o:yes:
Mamusia jje duzo słodkiego to mleko kaloryczne.
Jutro rosół
Schabowy ziemniaki mizeria :)

Trzeba jesc zdrowo, ale jak zjesz raz na jakis czas ciasto, frytki czy czekolade to dziecku to nie zaszkodzi.

Mam nadzieję że mój cukier się uspokoi po porodzie i będzie można sobie pozwolić na małe lakomstwo[emoji6].

Właśnie zjadła
60 ml mamy
60 ml mm
I
orca-image-1517080595970.jpg_1517080596182.jpeg
cycek jej się śni......

Załączniki

• orca-image-1517080595970.jpg_1517080596182.jpeg
    orca-image-1517080595970.jpg_1517080596182.jpeg
    198,3 KB · Wyświetleń: 449
Mam nadzieję że mój cukier się uspokoi po porodzie i będzie można sobie pozwolić na małe lakomstwo[emoji6].

Jesli to cukrzyca stricte ciazowa to na pewno i na dzien dobry po porodzie bedziesz mogla sobie wszamac wielki kawalek czegos pysznego [emoji16]

reklama
Nie. Po porodzie mozesz jesc wszytsko. Lacznie z tatarem, sushi i co Ci sie zamarzy [emoji4]

Ja tylko marze o parmenskiej z melonem...

Dobrze mowisz!

Evulek bidulko tak mi Ciebie zal ale jeszcze troszke dasz rade

Do góry