reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No i jak? Warto czy nie warto? Wygralas fotelik? [emoji12]

Gratulacje [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nie wygrałam :D trzeba było ułożyć hasło reklamowe warsztatów bezpieczny maluch czy jakoś tak. Ja nie mam do tego głowy, nie brałam udziału :p A ogólnie może być.

reklama
Mamuśki czy któraś spotkała się już gdzieś z tym gadżetem ? Wiem ze to nowość ale wy teraz więcej „buszujecie „ po sklepach i może już któraś z was widziała to na żywo .
Link do: Chicco | BABY HUG 4 w 1

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wygląda fajnie. Widziałam gdzieś w gazecie ale na zywo niestety nie. Funkcje ma ciekawe. Jakbym wiedziała wcześniej to bym kupiła bo sama kołyska u mnie 400zl leżaczek 200 zł nie wspominając o krzeselku do karmienia a tu wszystko w jednym jest

Chciałam takie same, ale bez nadruku. Te opinie jakoś mnie wystraszyły. Jak złożycie to powiedz czy sobie chwalisz wykonanie :)

Hahah właśnie mi sie przypomniał dzisiejszy koszmar [emoji33]Jakaś przesyłka duża przyszła i myśle, M kupił tv no to otwieram pudło a tam szczebelki i lozeczko do złożenia z jakimś misiem, beżowo brązowe i podpisy osób przyjaciółek i rodziców,ze to prezent od nich na narodziny i moje urodziny.... Ja w ryk bo oczywiście lozeczko było dramat [emoji23][emoji12] Ale pierwsza myśl kto mnie uraczył takim prezentem? Teściowa [emoji23][emoji51][emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Zobacz załącznik 836780 Hej :) Ja po wizycie :) Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo :) Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci :)
Ciesze sie bardzo a m przerazil sie, ze bedzie musial cnoty cory pilnowac hehehe teraz siedzi i zadowolony szuka imienia :)
Super[emoji4] ale dziewczynek ostatnio na forum[emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry