Nie wygrałam trzeba było ułożyć hasło reklamowe warsztatów bezpieczny maluch czy jakoś tak. Ja nie mam do tego głowy, nie brałam udziału A ogólnie może być.No i jak? Warto czy nie warto? Wygralas fotelik? [emoji12]
Gratulacje [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
reklama
ludek
Fanka BB :)
A ile zaplacilas za takie warsztaty?Nie wygrałam trzeba było ułożyć hasło reklamowe warsztatów bezpieczny maluch czy jakoś tak. Ja nie mam do tego głowy, nie brałam udziału [emoji14] A ogólnie może być.
Ropuszka666
Mamuśki czy któraś spotkała się już gdzieś z tym gadżetem ? Wiem ze to nowość ale wy teraz więcej „buszujecie „ po sklepach i może już któraś z was widziała to na żywo .
Link do: Chicco | BABY HUG 4 w 1
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
meg86
Wygląda fajnie. Widziałam gdzieś w gazecie ale na zywo niestety nie. Funkcje ma ciekawe. Jakbym wiedziała wcześniej to bym kupiła bo sama kołyska u mnie 400zl leżaczek 200 zł nie wspominając o krzeselku do karmienia a tu wszystko w jednym jestMamuśki czy któraś spotkała się już gdzieś z tym gadżetem ? Wiem ze to nowość ale wy teraz więcej „buszujecie „ po sklepach i może już któraś z was widziała to na żywo .
Vinszka
Gratuluję! Cieszę się że mała dobrze rośnie [emoji4]
A nam dziś kurier przyniósł łóżeczko dla naszej córci [emoji7]
Zobacz załącznik 836786
Chciałam takie same, ale bez nadruku. Te opinie jakoś mnie wystraszyły. Jak złożycie to powiedz czy sobie chwalisz wykonanie
Bezpłatne są.A ile zaplacilas za takie warsztaty?
Pixie_Dixie
Chciałam takie same, ale bez nadruku. Te opinie jakoś mnie wystraszyły. Jak złożycie to powiedz czy sobie chwalisz wykonanie
Hahah właśnie mi sie przypomniał dzisiejszy koszmar [emoji33]Jakaś przesyłka duża przyszła i myśle, M kupił tv no to otwieram pudło a tam szczebelki i lozeczko do złożenia z jakimś misiem, beżowo brązowe i podpisy osób przyjaciółek i rodziców,ze to prezent od nich na narodziny i moje urodziny.... Ja w ryk bo oczywiście lozeczko było dramat [emoji23][emoji12] Ale pierwsza myśl kto mnie uraczył takim prezentem? Teściowa [emoji23][emoji51][emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
adunnnia90
Super[emoji4] ale dziewczynek ostatnio na forum[emoji3]Zobacz załącznik 836780 Hej Ja po wizycie Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci
Ciesze sie bardzo a m przerazil sie, ze bedzie musial cnoty cory pilnowac hehehe teraz siedzi i zadowolony szuka imienia
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Piękne [emoji7]Gratuluję! Cieszę się że mała dobrze rośnie [emoji4]
A nam dziś kurier przyniósł łóżeczko dla naszej córci [emoji7]
Zobacz załącznik 836786
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ludek
Super gadżet [emoji41] [emoji5]Mamuśki czy któraś spotkała się już gdzieś z tym gadżetem ? Wiem ze to nowość ale wy teraz więcej „buszujecie „ po sklepach i może już któraś z was widziała to na żywo .