reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No i jak? Warto czy nie warto? Wygralas fotelik? [emoji12]

Gratulacje [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nie wygrałam :D trzeba było ułożyć hasło reklamowe warsztatów bezpieczny maluch czy jakoś tak. Ja nie mam do tego głowy, nie brałam udziału :p A ogólnie może być.

reklama
Mamuśki czy któraś spotkała się już gdzieś z tym gadżetem ? Wiem ze to nowość ale wy teraz więcej „buszujecie „ po sklepach i może już któraś z was widziała to na żywo .
Link do: Chicco | BABY HUG 4 w 1

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wygląda fajnie. Widziałam gdzieś w gazecie ale na zywo niestety nie. Funkcje ma ciekawe. Jakbym wiedziała wcześniej to bym kupiła bo sama kołyska u mnie 400zl leżaczek 200 zł nie wspominając o krzeselku do karmienia a tu wszystko w jednym jest

Chciałam takie same, ale bez nadruku. Te opinie jakoś mnie wystraszyły. Jak złożycie to powiedz czy sobie chwalisz wykonanie :)

Hahah właśnie mi sie przypomniał dzisiejszy koszmar [emoji33]Jakaś przesyłka duża przyszła i myśle, M kupił tv no to otwieram pudło a tam szczebelki i lozeczko do złożenia z jakimś misiem, beżowo brązowe i podpisy osób przyjaciółek i rodziców,ze to prezent od nich na narodziny i moje urodziny.... Ja w ryk bo oczywiście lozeczko było dramat [emoji23][emoji12] Ale pierwsza myśl kto mnie uraczył takim prezentem? Teściowa [emoji23][emoji51][emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Zobacz załącznik 836780 Hej :) Ja po wizycie :) Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo :) Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci :)
Ciesze sie bardzo a m przerazil sie, ze bedzie musial cnoty cory pilnowac hehehe teraz siedzi i zadowolony szuka imienia :)
Super[emoji4] ale dziewczynek ostatnio na forum[emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry