reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No wlaśnie ból dokładnie taki jak kolka. Uspokoiłaś mnie trochę. No nic, jak ból nie przejdzie to wtedy dzwonię.

Pomysl, ze maluszek sie rozpycha i robi sobie miejsce kosztem Twoich organow wewnetrznych, stad pewnie taki bol [emoji4]
Ale jak masz mozliwosc i Cie to uspokoi to dzwon :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ty juz na warsztatach?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Już po :)
Sukienke mam az 1 ale stawiam na wygode na poczatek wiec body getry polspioszki i pajacyki.
Ja tak samo. Mam jedną sukienkę na 68 (czyli gdzieś na jesień będzie dobra), ale kupie jeszcze z 1-2 na lato, tylko czekam na kolekcje wiosenno-letnia. A tak to bodziaki, pajacyki, spodenki bawełniane itp.

IMG_9934.jpg
Hej :) Ja po wizycie :) Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo :) Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci :)
Ciesze sie bardzo a m przerazil sie, ze bedzie musial cnoty cory pilnowac hehehe teraz siedzi i zadowolony szuka imienia :)

Załączniki

• IMG_9934.jpg
    IMG_9934.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 492
Zobacz załącznik 836780 Hej :) Ja po wizycie :) Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo :) Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci :)
Ciesze sie bardzo a m przerazil sie, ze bedzie musial cnoty cory pilnowac hehehe teraz siedzi i zadowolony szuka imienia :)
Mój wczoraj planował zakup broni ;) Gratuluję zdrowej Księżniczki :-) :)

Zobacz załącznik 836780 Hej :) Ja po wizycie :) Maluszek zdrowy i rozwija sie prawodlowo :) Lekarz mowi, ze bedzie dziewczynka, bo siusiaka nie widac ale mam dopytac na nastepnej wizycie dla pewnosci :)
Super ze z krôlewną wszystko dobrze.Gratulacje còruni

Gratulacje! Ostatnio dużo dziewczynek :) a mówili, że wojna idzie hehe.

Super :) gratuluję córki

Już po :)

Ja tak samo. Mam jedną sukienkę na 68 (czyli gdzieś na jesień będzie dobra), ale kupie jeszcze z 1-2 na lato, tylko czekam na kolekcje wiosenno-letnia. A tak to bodziaki, pajacyki, spodenki bawełniane itp.

No i jak? Warto czy nie warto? Wygralas fotelik? [emoji12]

Gratulacje [emoji7]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Gratuluję! Cieszę się że mała dobrze rośnie [emoji4]

A nam dziś kurier przyniósł łóżeczko dla naszej córci [emoji7]

image.png

Załączniki

• image.png
    image.png
    103,6 KB · Wyświetleń: 592
Do góry