hope322
Fanka BB :)
A to cc można sobie "chcieć" ? Czy to lekarz ustala że są jakies wskazania ku temu ?
Pierwsza ciaze rodzilam przez cc i to bylo rok temu i z tego co wiem to nie robia tu problemow jak pierwsza byla cc i minal niedlugo okres czasu. Nie bylam jeszcze u poloznej i nie mam ustalonej. Nie ma opcji, zebym rodzila sn. Przez cala ciaze wszyscy mnie zapewniali, ze synek bedzie zdrowy i gdybym zaczela rodzic sn bez wczesniejszego skanu to synek nie przezylby porodu a gdyby urodzil sie w moim miejscowym szpitalu to tez nie wiadomo co by bylo, bo potrzebowal fachowej opieki, ktorej tam nie bylo. Tak moglam chociaz byc przy nim te 4 miesiace. Nie uwierze juz zadnemu lekarzowi, ze wszystko jest ok dopuki nie urodze. I napewno nie bedzie to porod sn, bo po tym co przezylam boje sie, ze cos sie stanie dziecku a nie swojego bolu.A masz jakieś wskazania do cc? Bo z tego co wiem to w DK nie jest tak łatwo o to.
Edit: moja kolezanka urodzila pierwsze dziecko przez cc w PL i po 4 latach zaszla w ciaze juz w DK i mogla bez problemow miec cc bez zadnych wskazan.
Ostatnia edycja: