reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążę :) zostało już 11 tyg więc to zleci szybko

Skąd ja to znam :) przygotowałam się mniej więcej w tym samym czasie . Pozostał tylko jeden problem do którego szpitala się wybrać

reklama
@Kaarola1 przytyłam 11 kg, ale przed ciążą miałam niską wagę. Mnie ratują getry, bo w spodniach niewygodnie. Swetry, koszulki i tuniki są wciąż dobre na mnie, bo miałam trochę ubrań oversize.

@gosia2889 u nas też była wizyta w środę i waga 2106 xD

Też proszę o zapisanie mnie w kalendarzu na 14.02 <3

@adunnnia90 dziś zrobiłam zamówienie w smyku, ale takich wdzianek nie kupiłam. Chyba nigdy nie zwracałam na to uwagi, teraz odczekać muszę chwilę, bo w tym miesiącu miałam szał zakupowy... kasy poleciało z konta w pip :D
Wrzuć potem fotki tych ciuszków bo lubię oglądać napewno piękne będą [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążę :) zostało już 11 tyg więc to zleci szybko
Ja też wczoraj sobie uświadomiłam że tylko 11 tyg[emoji33] ale mi to zleciało. Poczekam aż mąż odmaluje pokoik w weekend i jak wyschnie i nie będzie czuć farby to biorę się też za pranie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wczoraj sobie uświadomiłam że tylko 11 tyg[emoji33] ale mi to zleciało. Poczekam aż mąż odmaluje pokoik w weekend i jak wyschnie i nie będzie czuć farby to biorę się też za pranie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie to strasznie cieszyło to pranie i wieszanie ciuszków a mama pomagała w prasowaniu :)

Ja też poprane poprasowane poukladane pokoik przygotowany prócz pościeli do łóżeczka bo za wcześnie na ostatnia chwile :) torba do szpitala spakowana,u mnie zostało 10 tyg ale ja będę miała cc więc troszkę szybciej .Powodzenia dla ciebie bliżej niż dalej :)

Ja też poprane poprasowane poukladane pokoik przygotowany prócz pościeli do łóżeczka bo za wcześnie na ostatnia chwile :) torba do szpitala spakowana,u mnie zostało 10 tyg ale ja będę miała cc więc troszkę szybciej .Powodzenia dla ciebie bliżej niż dalej :)
Dziękuję. Tobie również. Ja jeszcze nie wiem czy czasami cc nie będzie bo ostatnio mała jest dupciom w dol. Jeśli się nie obroci to cc a jeśli nie to coraz większy strach przed sn.
Ja jeszcze nie mam łóżeczka i pościeli i monitora oddechu a wszystko inne też już czeka. Łóżeczko zamówię w lutym chyba w razie czego mam kołyske :)
Zlecial ni ten czas bardzo szybko

reklama
Szacun! Ja to jeszcze sie zastanawiam czy faktycznie lekarka w szpitalu sie z ta plcia nie pomylila a co dopiero mowic o skompletowaniu wyprawki, praniu prasowaniu i torbach do szpitala! Ale mam nadzieje do polowy lutego miec juz wszystko ogarniete

Do góry