reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążę :) zostało już 11 tyg więc to zleci szybko

Skąd ja to znam :) przygotowałam się mniej więcej w tym samym czasie . Pozostał tylko jeden problem do którego szpitala się wybrać

reklama
@Kaarola1 przytyłam 11 kg, ale przed ciążą miałam niską wagę. Mnie ratują getry, bo w spodniach niewygodnie. Swetry, koszulki i tuniki są wciąż dobre na mnie, bo miałam trochę ubrań oversize.

@gosia2889 u nas też była wizyta w środę i waga 2106 xD

Też proszę o zapisanie mnie w kalendarzu na 14.02 <3

@adunnnia90 dziś zrobiłam zamówienie w smyku, ale takich wdzianek nie kupiłam. Chyba nigdy nie zwracałam na to uwagi, teraz odczekać muszę chwilę, bo w tym miesiącu miałam szał zakupowy... kasy poleciało z konta w pip :D
Wrzuć potem fotki tych ciuszków bo lubię oglądać napewno piękne będą [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążę :) zostało już 11 tyg więc to zleci szybko
Ja też wczoraj sobie uświadomiłam że tylko 11 tyg[emoji33] ale mi to zleciało. Poczekam aż mąż odmaluje pokoik w weekend i jak wyschnie i nie będzie czuć farby to biorę się też za pranie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wczoraj sobie uświadomiłam że tylko 11 tyg[emoji33] ale mi to zleciało. Poczekam aż mąż odmaluje pokoik w weekend i jak wyschnie i nie będzie czuć farby to biorę się też za pranie [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie to strasznie cieszyło to pranie i wieszanie ciuszków a mama pomagała w prasowaniu :)

Ja też poprane poprasowane poukladane pokoik przygotowany prócz pościeli do łóżeczka bo za wcześnie na ostatnia chwile :) torba do szpitala spakowana,u mnie zostało 10 tyg ale ja będę miała cc więc troszkę szybciej .Powodzenia dla ciebie bliżej niż dalej :)

Ja też poprane poprasowane poukladane pokoik przygotowany prócz pościeli do łóżeczka bo za wcześnie na ostatnia chwile :) torba do szpitala spakowana,u mnie zostało 10 tyg ale ja będę miała cc więc troszkę szybciej .Powodzenia dla ciebie bliżej niż dalej :)
Dziękuję. Tobie również. Ja jeszcze nie wiem czy czasami cc nie będzie bo ostatnio mała jest dupciom w dol. Jeśli się nie obroci to cc a jeśli nie to coraz większy strach przed sn.
Ja jeszcze nie mam łóżeczka i pościeli i monitora oddechu a wszystko inne też już czeka. Łóżeczko zamówię w lutym chyba w razie czego mam kołyske :)
Zlecial ni ten czas bardzo szybko

reklama
Szacun! Ja to jeszcze sie zastanawiam czy faktycznie lekarka w szpitalu sie z ta plcia nie pomylila a co dopiero mowic o skompletowaniu wyprawki, praniu prasowaniu i torbach do szpitala! Ale mam nadzieje do polowy lutego miec juz wszystko ogarniete

Do góry