reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Vinszka kiedy masz dokładnie termin ?
Nam już lekarz wprowadza wizyty co dwa tyg od następnej , stresik się zaczyna
Ja to się zastanawiam czy ‚mały’ nie będzie w rozmiarze xxl
Jestem w 34 tc , a przybrałam już 11 kg aczkolwiek wcale tego nie widzę ...

@Kaarola1 przytyłam 11 kg, ale przed ciążą miałam niską wagę. Mnie ratują getry, bo w spodniach niewygodnie. Swetry, koszulki i tuniki są wciąż dobre na mnie, bo miałam też trochę ubrań oversize.

@gosia2889 u nas też była wizyta w środę i waga 2106 xD

Też proszę o zapisanie mnie w kalendarzu na 14.02 <3

@adunnnia90 dziś zrobiłam zamówienie w smyku, ale takich wdzianek nie kupiłam. Chyba nigdy nie zwracałam na to uwagi, teraz odczekać muszę chwilę, bo w tym miesiącu miałam szał zakupowy... kasy poleciało z konta w pip :D

reklama
Dziewczyny mam pytanie w którym tyg już mialyscie poprane dla maluszków ciuszki itd i kiedy torbę do szpitala przygotować. Dziś weszłam w 29tc i tak się zastanawiam ile jeszcze mam czasu[emoji6]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dopiero tydzień temu wszystkie ubranka poprałam i wyprasowałam (34 tc), teraz tylko niedobitki zostają, bo dokupuję :p Muszę wyprać jeszcze kocyki, śpiworki, rożki itp, ale to zrobię w następnym tygodniu.
Co do torby, u mnie nie ma większych problemów, więc torby jeszcze spakowanej nie mam, ale wszystko kupione. Pewnie byłaby spakowana, ale mam stanowczo za małą. Położna mówiła, żeby brać jak najmniejszą. To ja się pytam jak? Skoro tyle trzeba zabrać, bo szpital nie zapewnia :p

Vinszka kiedy masz dokładnie termin ?
Nam już lekarz wprowadza wizyty co dwa tyg od następnej , stresik się zaczyna
Ja to się zastanawiam czy ‚mały’ nie będzie w rozmiarze xxl
Jestem w 34 tc , a przybrałam już 11 kg aczkolwiek wcale tego nie widzę ...

Jestem zdziwiona, bo wizytę mam za 4 tygodnie i stwierdził, że nie ma potrzeby szybszej wizyty. Jeśli coś mnie zaniepokoi, mogę umówić się u niego w ten sam dzień. Pobrał mi też GBS (wynik w pon).
Ja mam termin na 1.03, więc teraz jest początek 35 tc. Między nami różnica chyba 2 dni, jeśli dobrze pamiętam.
Co do wagi, bierz poprawkę, że to tylko wyliczenia. Pewne będziemy jak się dzidzia urodzi :)

Ja dopiero tydzień temu wszystkie ubranka poprałam i wyprasowałam (34 tc), teraz tylko niedobitki zostają, bo dokupuję [emoji14] Muszę wyprać jeszcze kocyki, śpiworki, rożki itp, ale to zrobię w następnym tygodniu.
Co do torby, u mnie nie ma większych problemów, więc torby jeszcze spakowanej nie mam, ale wszystko kupione. Pewnie byłaby spakowana, ale mam stanowczo za małą. Położna mówiła, żeby brać jak najmniejszą. To ja się pytam jak? Skoro tyle trzeba zabrać, bo szpital nie zapewnia :p
Ja np podkłady poporodowe nie potrzebnie brałam bo non stop pielęgniarki przynosiły po 2op

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Sama się zdziwiłam , że teraz wizyty bedą częstsze , może z racji mojego TSH ?
Powiedział też, że będziemy robić za każdym razem KTG i tak jak w Twoim przypadku pobrał GBS :)
Oj tak , to nasza różnica wynosi tylko 2 dni a więc jesteśmy na równi :D
Hihi ta waga małego mnie tak przeraża, że zestopowałam ze słodyczami

Jestem zdziwiona, bo wizytę mam za 4 tygodnie i stwierdził, że nie ma potrzeby szybszej wizyty. Jeśli coś mnie zaniepokoi, mogę umówić się u niego w ten sam dzień. Pobrał mi też GBS (wynik w pon).
Ja mam termin na 1.03, więc teraz jest początek 35 tc. Między nami różnica chyba 2 dni, jeśli dobrze pamiętam.
Co do wagi, bierz poprawkę, że to tylko wyliczenia. Pewne będziemy jak się dzidzia urodzi :)

Dziewczyny mam pytanie w którym tyg już mialyscie poprane dla maluszków ciuszki itd i kiedy torbę do szpitala przygotować. Dziś weszłam w 29tc i tak się zastanawiam ile jeszcze mam czasu[emoji6]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam już wszystko poprane i poprasowane i ulozone w szafie. Torby spakowane. Wolę mieć teraz i się nie denerwować że nie zdążę :) zostało już 11 tyg więc to zleci szybko

reklama
50400FE5-B5AA-4FF1-8A4F-9E0C162597BD.jpeg
Aaaaj i jeszcze muszę się pochwalić :) w końcu udało nam się ‚cyknąć’ coś niesamowitego ♥️

Załączniki

• 50400FE5-B5AA-4FF1-8A4F-9E0C162597BD.jpeg
    50400FE5-B5AA-4FF1-8A4F-9E0C162597BD.jpeg
    532 KB · Wyświetleń: 463
Do góry