reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Każda z nas jest inna i nie ma się co przejmować że masz kilogram więcej niż ktoś w tym samym tc :-) jesz tyle ile.potrzebujecie i tak być powinno! Spodnie ciążowe są niezłe w h&m z tego co wiem :-)

Popieram to co napisała @walczaca o szczescie . Moja mama w całej ciąży przytyla 7,5kg i w ogóle nie było widać że spodziewa się dziecka. Ja gdybym miała tyle przytyć musiałabym teraz 14,5 nadrobić :). Schudłam, ale wczoraj tak w razie czego koleżanka dała mi dwie pary spodni ciazowych (też mało przytyla i ich nie założyła a już końcówka ciąży). Jak wykorzystam to dobrze a jak nie to oddam komuś za jakiś czas :)

reklama
@adunnnia90 gdzie znaleźć taki elegancki komplecik? I mówią, że chłopca nie można ładnie ubrać. Mega mi się podoba!

@Kaarola1 wiesz... ja nic ciążowego nie kupiłam, a leci 35tc. Nie wliczam rajstop, bo kupiłam je tylko na święta. :p
W hm [emoji4] [emoji7] oj idzie idzie w smyku też jest dużo elegancik ciuszków na chłopca ale nie ma. Na necie ich

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a u Was imprezy non stop czy sami dla siebie sie tak stroicie?? Mama też tak pięknie codziennie wylansowana?? :-)
Wyglądają jak z okładki magazynu na rodziców :-)
Nie, tak poprostu dla siebie ich stroje lubię jak są ładnie ubrani[emoji4] [emoji7] [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kaarola1 przytyłam 11 kg, ale przed ciążą miałam niską wagę. Mnie ratują getry, bo w spodniach niewygodnie. Swetry, koszulki i tuniki są wciąż dobre na mnie, bo miałam trochę ubrań oversize.

@gosia2889 u nas też była wizyta w środę i waga 2106 xD

Też proszę o zapisanie mnie w kalendarzu na 14.02 <3

@adunnnia90 dziś zrobiłam zamówienie w smyku, ale takich wdzianek nie kupiłam. Chyba nigdy nie zwracałam na to uwagi, teraz odczekać muszę chwilę, bo w tym miesiącu miałam szał zakupowy... kasy poleciało z konta w pip :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie w którym tyg już mialyscie poprane dla maluszków ciuszki itd i kiedy torbę do szpitala przygotować. Dziś weszłam w 29tc i tak się zastanawiam ile jeszcze mam czasu[emoji6]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie w którym tyg już mialyscie poprane dla maluszków ciuszki itd i kiedy torbę do szpitala przygotować. Dziś weszłam w 29tc i tak się zastanawiam ile jeszcze mam czasu[emoji6]

Ja torbę spakowałam w 37tc a 3 dni później była CC nieplanowana. Co do ciuszkow to miałam już ok 32tc wszystko poprane i poprasowane

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w 32t mialam juz wyprane i wyprasowane. Zaraz potem przygotowalam sobie torbe do szpitala.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry