reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Każda z nas jest inna i nie ma się co przejmować że masz kilogram więcej niż ktoś w tym samym tc :-) jesz tyle ile.potrzebujecie i tak być powinno! Spodnie ciążowe są niezłe w h&m z tego co wiem :-)

Popieram to co napisała @walczaca o szczescie . Moja mama w całej ciąży przytyla 7,5kg i w ogóle nie było widać że spodziewa się dziecka. Ja gdybym miała tyle przytyć musiałabym teraz 14,5 nadrobić :). Schudłam, ale wczoraj tak w razie czego koleżanka dała mi dwie pary spodni ciazowych (też mało przytyla i ich nie założyła a już końcówka ciąży). Jak wykorzystam to dobrze a jak nie to oddam komuś za jakiś czas :)

reklama
@adunnnia90 gdzie znaleźć taki elegancki komplecik? I mówią, że chłopca nie można ładnie ubrać. Mega mi się podoba!

@Kaarola1 wiesz... ja nic ciążowego nie kupiłam, a leci 35tc. Nie wliczam rajstop, bo kupiłam je tylko na święta. :p
W hm [emoji4] [emoji7] oj idzie idzie w smyku też jest dużo elegancik ciuszków na chłopca ale nie ma. Na necie ich

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a u Was imprezy non stop czy sami dla siebie sie tak stroicie?? Mama też tak pięknie codziennie wylansowana?? :-)
Wyglądają jak z okładki magazynu na rodziców :-)
Nie, tak poprostu dla siebie ich stroje lubię jak są ładnie ubrani[emoji4] [emoji7] [emoji3]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kaarola1 przytyłam 11 kg, ale przed ciążą miałam niską wagę. Mnie ratują getry, bo w spodniach niewygodnie. Swetry, koszulki i tuniki są wciąż dobre na mnie, bo miałam trochę ubrań oversize.

@gosia2889 u nas też była wizyta w środę i waga 2106 xD

Też proszę o zapisanie mnie w kalendarzu na 14.02 <3

@adunnnia90 dziś zrobiłam zamówienie w smyku, ale takich wdzianek nie kupiłam. Chyba nigdy nie zwracałam na to uwagi, teraz odczekać muszę chwilę, bo w tym miesiącu miałam szał zakupowy... kasy poleciało z konta w pip :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie w którym tyg już mialyscie poprane dla maluszków ciuszki itd i kiedy torbę do szpitala przygotować. Dziś weszłam w 29tc i tak się zastanawiam ile jeszcze mam czasu[emoji6]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie w którym tyg już mialyscie poprane dla maluszków ciuszki itd i kiedy torbę do szpitala przygotować. Dziś weszłam w 29tc i tak się zastanawiam ile jeszcze mam czasu[emoji6]

Ja torbę spakowałam w 37tc a 3 dni później była CC nieplanowana. Co do ciuszkow to miałam już ok 32tc wszystko poprane i poprasowane

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w 32t mialam juz wyprane i wyprasowane. Zaraz potem przygotowalam sobie torbe do szpitala.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry