reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️
1516356477-7299192d23f4cef6-aaaaaa.jpeg
1516356485-468b7cdb1f924089-aaaaaa.jpeg
1516356490-419a3dfc046144bc-aaaaaa.jpeg
1516356494-6cdc9f2fc6301807-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Świetne pozy na Supermana :)

reklama
gdzie ty mieszkasz że śnieg macie ?u mnie na śląsku kicha,zimno szaro i ponuro bez śniegu.
Stolica :D ale topi się, bo jest +1
Spokojnie ja też coś koło tego wazylam. Pod koniec może waga wzrosnąć :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, bo jak czytam, to niektóre dziewczyny mają więcej kg na plusie na tym etapie ciąży i zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem nie glodze mojego dzieciątka, a staram się odżywiać dobrze. Tzn. nie jem śmieciowego jedzenia, tylko pozwalam sobie na coś słodkiego gdy mam ochotę, ale też nie za dużo :) A tak to staram się jeść więcej i częściej niż zwykle.
Jaki słodziak [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe każdy tak mówi :D Na spacerze tylko słyszymy: "ojej jaki słodziak", "mamo patrz jaki słodziak", a ja sobie myślę wtedy żebyście wiedzieli tylko jaki to łobuz :D

Ja pierwsze jeansy ciążowe kupiłam coś koło 15 tc. Teraz też kilka dodatkowych bluzek bo brzuch mam już spory.
Ja chyba pierwsze spodnie ciążowe zamówiłam w 9 tc. Moje dotychczasowe spodnie kompletnie nie nadawały się nawet w pierwszych tygodniach ciąży - obcisłe, wysoki stan itp., czyli bardzo niewygodnie. Oprócz spodni ciążowych/leginsow nie potrzebuje innych ubrań, mieszcze się w swetry, bluzki, bluzy, koszule w kratę chociaż brzuszek duży. Jedynie musiałam dokupić staniki i już drugi raz wymieniałam, bo piersi bardzo rosną. Dodatkowo (ze względu na promocję lub że coś mi się podobało) kupiłam kurtkę na zimę, tunike i sukienkę ciążowa a i majtki ciążowe, bo chciałam przetestować :p ale jak pisałam to nie z potrzeby, bo mogłabym się obyć bez tego.
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe polecam hm - dżinsy i leginsy bardzo wygodne :)

Bardzo schudłas z tego co pamiętam, ja natomiast jestem 4 kg na plusie:( trochę za dużo jak na ten etap niestety
Każda z nas jest inna i nie ma się co przejmować że masz kilogram więcej niż ktoś w tym samym tc :-) jesz tyle ile.potrzebujecie i tak być powinno! Spodnie ciążowe są niezłe w h&m z tego co wiem :-)

@gosia2889 a co u Was słychać?

Meldujemy się po przerwie :)

U nas szaleństwo budowlane (wykończeniówka), aby zdążyć przed porodem ... tak więc nawet nie miałam czasu zerkać na forum , ale nadrobię w weekend :)

W środę mieliśmy wizytę, z małym wszystko super , ma już ponad 2200 g ,moja niedoczynność tarzycy się tylko pogorszyła :/ zaraz się z tym uporamy mam nadzieję :)

Po za tym wszystko już czeka na maluszka , torby na wszelki wypadek też spakowane :)

Można nas dopisać do kalendarza na kolejną wizytę 7 lutego :)

reklama
Bardzo schudłas z tego co pamiętam, ja natomiast jestem 4 kg na plusie:( trochę za dużo jak na ten etap niestety
Ja na tym etapie już miałam 8+ teraz mam 29tc i 10+ u mnie może był taki szybki przyrost wagi bo cukrzyca jest i na diecie teraz jestem to waga stoi w miejscu. U każdej inaczej[emoji6]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry