jasani
Fanka BB :)
Świetne pozy na SupermanaHej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetne pozy na SupermanaHej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️
Stolica ale topi się, bo jest +1gdzie ty mieszkasz że śnieg macie ?u mnie na śląsku kicha,zimno szaro i ponuro bez śniegu.
Dzięki, bo jak czytam, to niektóre dziewczyny mają więcej kg na plusie na tym etapie ciąży i zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem nie glodze mojego dzieciątka, a staram się odżywiać dobrze. Tzn. nie jem śmieciowego jedzenia, tylko pozwalam sobie na coś słodkiego gdy mam ochotę, ale też nie za dużo A tak to staram się jeść więcej i częściej niż zwykle.Spokojnie ja też coś koło tego wazylam. Pod koniec może waga wzrosnąć
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe każdy tak mówi Na spacerze tylko słyszymy: "ojej jaki słodziak", "mamo patrz jaki słodziak", a ja sobie myślę wtedy żebyście wiedzieli tylko jaki to łobuzJaki słodziak [emoji7]
Ja pierwsze jeansy ciążowe kupiłam coś koło 15 tc. Teraz też kilka dodatkowych bluzek bo brzuch mam już spory.Hej dziewczyny kiedy zaczynacie kupować ciazowe ciuszki? Ja dopiero 11 tydzien a przestaje się już w swoje miescic.
Bardzo schudłas z tego co pamiętam, ja natomiast jestem 4 kg na plusie trochę za dużo jak na ten etap niestetyA ze mnie wszystkie spadają i też 11 tydzień :-)
Ja chyba pierwsze spodnie ciążowe zamówiłam w 9 tc. Moje dotychczasowe spodnie kompletnie nie nadawały się nawet w pierwszych tygodniach ciąży - obcisłe, wysoki stan itp., czyli bardzo niewygodnie. Oprócz spodni ciążowych/leginsow nie potrzebuje innych ubrań, mieszcze się w swetry, bluzki, bluzy, koszule w kratę chociaż brzuszek duży. Jedynie musiałam dokupić staniki i już drugi raz wymieniałam, bo piersi bardzo rosną. Dodatkowo (ze względu na promocję lub że coś mi się podobało) kupiłam kurtkę na zimę, tunike i sukienkę ciążowa a i majtki ciążowe, bo chciałam przetestować ale jak pisałam to nie z potrzeby, bo mogłabym się obyć bez tego.Ja pierwsze jeansy ciążowe kupiłam coś koło 15 tc. Teraz też kilka dodatkowych bluzek bo brzuch mam już spory.
Każda z nas jest inna i nie ma się co przejmować że masz kilogram więcej niż ktoś w tym samym tc :-) jesz tyle ile.potrzebujecie i tak być powinno! Spodnie ciążowe są niezłe w h&m z tego co wiem :-)Bardzo schudłas z tego co pamiętam, ja natomiast jestem 4 kg na plusie trochę za dużo jak na ten etap niestety
Ja już w 8 tc już musiałam spodnie ciążowe kupic[emoji6]Hej dziewczyny kiedy zaczynacie kupować ciazowe ciuszki? Ja dopiero 11 tydzien a przestaje się już w swoje miescic.
@gosia2889 a co u Was słychać?
Ja na tym etapie już miałam 8+ teraz mam 29tc i 10+ u mnie może był taki szybki przyrost wagi bo cukrzyca jest i na diecie teraz jestem to waga stoi w miejscu. U każdej inaczej[emoji6]Bardzo schudłas z tego co pamiętam, ja natomiast jestem 4 kg na plusie trochę za dużo jak na ten etap niestety