reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️
1516356477-7299192d23f4cef6-aaaaaa.jpeg
1516356485-468b7cdb1f924089-aaaaaa.jpeg
1516356490-419a3dfc046144bc-aaaaaa.jpeg
1516356494-6cdc9f2fc6301807-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Świetne pozy na Supermana :)

reklama
gdzie ty mieszkasz że śnieg macie ?u mnie na śląsku kicha,zimno szaro i ponuro bez śniegu.
Stolica :D ale topi się, bo jest +1
Spokojnie ja też coś koło tego wazylam. Pod koniec może waga wzrosnąć :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, bo jak czytam, to niektóre dziewczyny mają więcej kg na plusie na tym etapie ciąży i zaczęłam się zastanawiać czy przypadkiem nie glodze mojego dzieciątka, a staram się odżywiać dobrze. Tzn. nie jem śmieciowego jedzenia, tylko pozwalam sobie na coś słodkiego gdy mam ochotę, ale też nie za dużo :) A tak to staram się jeść więcej i częściej niż zwykle.
Jaki słodziak [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe każdy tak mówi :D Na spacerze tylko słyszymy: "ojej jaki słodziak", "mamo patrz jaki słodziak", a ja sobie myślę wtedy żebyście wiedzieli tylko jaki to łobuz :D

Ja pierwsze jeansy ciążowe kupiłam coś koło 15 tc. Teraz też kilka dodatkowych bluzek bo brzuch mam już spory.
Ja chyba pierwsze spodnie ciążowe zamówiłam w 9 tc. Moje dotychczasowe spodnie kompletnie nie nadawały się nawet w pierwszych tygodniach ciąży - obcisłe, wysoki stan itp., czyli bardzo niewygodnie. Oprócz spodni ciążowych/leginsow nie potrzebuje innych ubrań, mieszcze się w swetry, bluzki, bluzy, koszule w kratę chociaż brzuszek duży. Jedynie musiałam dokupić staniki i już drugi raz wymieniałam, bo piersi bardzo rosną. Dodatkowo (ze względu na promocję lub że coś mi się podobało) kupiłam kurtkę na zimę, tunike i sukienkę ciążowa a i majtki ciążowe, bo chciałam przetestować :p ale jak pisałam to nie z potrzeby, bo mogłabym się obyć bez tego.
Jeśli chodzi o spodnie ciążowe polecam hm - dżinsy i leginsy bardzo wygodne :)

Bardzo schudłas z tego co pamiętam, ja natomiast jestem 4 kg na plusie:( trochę za dużo jak na ten etap niestety
Każda z nas jest inna i nie ma się co przejmować że masz kilogram więcej niż ktoś w tym samym tc :-) jesz tyle ile.potrzebujecie i tak być powinno! Spodnie ciążowe są niezłe w h&m z tego co wiem :-)

@gosia2889 a co u Was słychać?

Meldujemy się po przerwie :)

U nas szaleństwo budowlane (wykończeniówka), aby zdążyć przed porodem ... tak więc nawet nie miałam czasu zerkać na forum , ale nadrobię w weekend :)

W środę mieliśmy wizytę, z małym wszystko super , ma już ponad 2200 g ,moja niedoczynność tarzycy się tylko pogorszyła :/ zaraz się z tym uporamy mam nadzieję :)

Po za tym wszystko już czeka na maluszka , torby na wszelki wypadek też spakowane :)

Można nas dopisać do kalendarza na kolejną wizytę 7 lutego :)

reklama
Bardzo schudłas z tego co pamiętam, ja natomiast jestem 4 kg na plusie:( trochę za dużo jak na ten etap niestety
Ja na tym etapie już miałam 8+ teraz mam 29tc i 10+ u mnie może był taki szybki przyrost wagi bo cukrzyca jest i na diecie teraz jestem to waga stoi w miejscu. U każdej inaczej[emoji6]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry