reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej ciotki[emoji7] moje dzisiejsze elegancki[emoji173]️
1516356477-7299192d23f4cef6-aaaaaa.jpeg
1516356485-468b7cdb1f924089-aaaaaa.jpeg
1516356490-419a3dfc046144bc-aaaaaa.jpeg
1516356494-6cdc9f2fc6301807-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co tu tak cicho? :) Jaka u Was pogoda? U nas taka:
Zobacz załącznik 835925

Jakie oczęta [emoji7]

Hej dziewczyny kiedy zaczynacie kupować ciazowe ciuszki? Ja dopiero 11 tydzien a przestaje się już w swoje miescic.

Ja chyba w 9tc kupiłam jeansy ciazowe bo mnie zwykle cisnęły a tak to normalne ciuchy nosze, a i biustonosze sportowe najwygodniejsze, aktualnie idzie 21 tc

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

@adunnnia90 gdzie znaleźć taki elegancki komplecik? I mówią, że chłopca nie można ładnie ubrać. Mega mi się podoba!

@Kaarola1 wiesz... ja nic ciążowego nie kupiłam, a leci 35tc. Nie wliczam rajstop, bo kupiłam je tylko na święta. :p

Jakie oczęta [emoji7]

Ja chyba w 9tc kupiłam jeansy ciazowe bo mnie zwykle cisnęły a tak to normalne ciuchy nosze, a i biustonosze sportowe najwygodniejsze, aktualnie idzie 21 tc

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
No właśnie u mnie tez problem tylko ze spodniami. Kupiłaś gdzieś stacjonarne? Ja przeszukałam całą galerię i skończyło się na zakupach internetowych czego nie cierpię.

reklama
Do góry