Ewunka
Fanka BB :)
A 2 będzie płakać....No u nas 500 + przypadnie dopiero na drugie bez kryteriów czyli na Filipa [emoji6] [emoji12]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel ich po 250
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A 2 będzie płakać....No u nas 500 + przypadnie dopiero na drugie bez kryteriów czyli na Filipa [emoji6] [emoji12]
Ach te tescioweNo ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Moja obrazila sie jak bylam w 15tc i nie odzywa slowem do teraz. Mala ma prawie 10miesiecy - Tesciowie jej nie widzieli. Przebijecie to? [emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olej ja. Każdy brzuszek jest piękny niewazne czy duży czy mały w danym miesiącu. Ciesz się ciąża i nie zwracaj uwagi co teciowa mówi.No ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
To jeszcze nic. Moja dookoła wszystkim powiedziała jak tylko powiedzieliśmy, że w ciąży jestem. A to był dopiero 1mc i mówiłam, że do 3mc ma nic nie mówić. Okazało się, że cała rodzina od strony m już wiedziała...Te teściowe to tak maja. Moja dzień przed wigilijna się mnie dopiero pierwszy raz zapytała jak się czuje! W 14 tc.
To znajomy teściów kiedyś mnie widział i powiedział teściowej, że u nas chłopak będzie bo mam nisko brzuch. On jeszcze nie wiedział, że chłopakA jaki to kształt na chłopca? Mój okrągły jak piłka, a mąż twierdzi że jak globus Będziemy mieć córeczkę
Kurcze jak czytam co piszecie, to stwierdzam, że moja teściowa jest całkiem ok...
Moja Żywcia też całą ciążę nisko siedziałaTo znajomy teściów kiedyś mnie widział i powiedział teściowej, że u nas chłopak będzie bo mam nisko brzuch. On jeszcze nie wiedział, że chłopak
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę zapamiętaćNiby tak mówią że na chłopaka bardziej szpiczasty
Kurcze niby nic, ale musza wcisnąć swoje 3 groszeTo jeszcze nic. Moja dookoła wszystkim powiedziała jak tylko powiedzieliśmy, że w ciąży jestem. A to był dopiero 1mc i mówiłam, że do 3mc ma nic nie mówić. Okazało się, że cała rodzina od strony m już wiedziała...
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
A co za afront jej zrobilas??
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom