reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Olej ja. Każdy brzuszek jest piękny niewazne czy duży czy mały w danym miesiącu. Ciesz się ciąża i nie zwracaj uwagi co teciowa mówi.
Wiem co czujesz. Mój teść jest ogólnie bezczelnym typem. Jak byłam w 8mc to powiedział, że bardzo mi się przytyło, bo taki duży brzuch mi urósł - ja nie lubię takich żartów i go olalam. Ale i tak przykro mi się zrobiło. Do tej pory gościa ignoruje

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Te teściowe to tak maja. Moja dzień przed wigilijna się mnie dopiero pierwszy raz zapytała jak się czuje! W 14 tc.
To jeszcze nic. Moja dookoła wszystkim powiedziała jak tylko powiedzieliśmy, że w ciąży jestem. A to był dopiero 1mc i mówiłam, że do 3mc ma nic nie mówić. Okazało się, że cała rodzina od strony m już wiedziała...

A jaki to kształt na chłopca? Mój okrągły jak piłka, a mąż twierdzi że jak globus :D Będziemy mieć córeczkę :)
Kurcze jak czytam co piszecie, to stwierdzam, że moja teściowa jest całkiem ok...
To znajomy teściów kiedyś mnie widział i powiedział teściowej, że u nas chłopak będzie bo mam nisko brzuch. On jeszcze nie wiedział, że chłopak :)

To jeszcze nic. Moja dookoła wszystkim powiedziała jak tylko powiedzieliśmy, że w ciąży jestem. A to był dopiero 1mc i mówiłam, że do 3mc ma nic nie mówić. Okazało się, że cała rodzina od strony m już wiedziała...

Kurcze niby nic, ale musza wcisnąć swoje 3 grosze :oo:

reklama
A co za afront jej zrobilas?? ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest najlepsze - zaden. Tydzien wczesniej dowiedziala sie o ciazy (decyzja M, zeby tyle zwlekac). Niby ok, ucieszyla sie. No i po tyg zadzwonila i zrobila mi awanture, ze jestem okropna synowa, ze jak smialam jej nie powiedziec wczesniej i ze co to za brak zaufania. Ja sie nie odezwalam, bo po wykrzyczeniu tego sie rozlaczyla. Powiedzialam potem M, ze nie pozwole nikomu tak do mnie mowic. Zadzwonil i ja opieprzyl, ze jak smie mnie denerwowac w ciazy. Probowala potem do mnie zadzwonic, a ja nie odebralam telefonu kilkakrotnie. No i sie obrazila za to, ze ja smialam sie obrazic [emoji38]
Zenujace, ale jak pisalam - koniec koncow nie zaluje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry