reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Olej ja. Każdy brzuszek jest piękny niewazne czy duży czy mały w danym miesiącu. Ciesz się ciąża i nie zwracaj uwagi co teciowa mówi.
Wiem co czujesz. Mój teść jest ogólnie bezczelnym typem. Jak byłam w 8mc to powiedział, że bardzo mi się przytyło, bo taki duży brzuch mi urósł - ja nie lubię takich żartów i go olalam. Ale i tak przykro mi się zrobiło. Do tej pory gościa ignoruje

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Te teściowe to tak maja. Moja dzień przed wigilijna się mnie dopiero pierwszy raz zapytała jak się czuje! W 14 tc.
To jeszcze nic. Moja dookoła wszystkim powiedziała jak tylko powiedzieliśmy, że w ciąży jestem. A to był dopiero 1mc i mówiłam, że do 3mc ma nic nie mówić. Okazało się, że cała rodzina od strony m już wiedziała...

A jaki to kształt na chłopca? Mój okrągły jak piłka, a mąż twierdzi że jak globus :D Będziemy mieć córeczkę :)
Kurcze jak czytam co piszecie, to stwierdzam, że moja teściowa jest całkiem ok...
To znajomy teściów kiedyś mnie widział i powiedział teściowej, że u nas chłopak będzie bo mam nisko brzuch. On jeszcze nie wiedział, że chłopak :)

To jeszcze nic. Moja dookoła wszystkim powiedziała jak tylko powiedzieliśmy, że w ciąży jestem. A to był dopiero 1mc i mówiłam, że do 3mc ma nic nie mówić. Okazało się, że cała rodzina od strony m już wiedziała...

Kurcze niby nic, ale musza wcisnąć swoje 3 grosze :oo:

reklama
A co za afront jej zrobilas?? ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To jest najlepsze - zaden. Tydzien wczesniej dowiedziala sie o ciazy (decyzja M, zeby tyle zwlekac). Niby ok, ucieszyla sie. No i po tyg zadzwonila i zrobila mi awanture, ze jestem okropna synowa, ze jak smialam jej nie powiedziec wczesniej i ze co to za brak zaufania. Ja sie nie odezwalam, bo po wykrzyczeniu tego sie rozlaczyla. Powiedzialam potem M, ze nie pozwole nikomu tak do mnie mowic. Zadzwonil i ja opieprzyl, ze jak smie mnie denerwowac w ciazy. Probowala potem do mnie zadzwonic, a ja nie odebralam telefonu kilkakrotnie. No i sie obrazila za to, ze ja smialam sie obrazic [emoji38]
Zenujace, ale jak pisalam - koniec koncow nie zaluje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry