reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
To jest najlepsze - zaden. Tydzien wczesniej dowiedziala sie o ciazy (decyzja M, zeby tyle zwlekac). Niby ok, ucieszyla sie. No i po tyg zadzwonila i zrobila mi awanture, ze jestem okropna synowa, ze jak smialam jej nie powiedziec wczesniej i ze co to za brak zaufania. Ja sie nie odezwalam, bo po wykrzyczeniu tego sie rozlaczyla. Powiedzialam potem M, ze nie pozwole nikomu tak do mnie mowic. Zadzwonil i ja opieprzyl, ze jak smie mnie denerwowac w ciazy. Probowala potem do mnie zadzwonic, a ja nie odebralam telefonu kilkakrotnie. No i sie obrazila za to, ze ja smialam sie obrazic [emoji38]
Zenujace, ale jak pisalam - koniec koncow nie zaluje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O nie wierzę że przez to wcale nie uczestniczy w życiu wnuczki :/ no ale różni ludzie żyją na świecie.

@Ropuszka666 trzymam mocno kciuki i strasznie zazdroszczę, ze już dziś zobaczysz i przytulisz swoją Kruszynkę! Wysyłamy wszystkie mnóstwo ciepłych myśli i dobrej energii [emoji173]️[emoji173]️[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Ropuszka666 trzymam kciuki :) Czekamy na zdjęcia malutkiej :)
Dziewczyny hehe wspomniałam o swojej teściowej a tu zrobiło się kilka stron różnych historii :D i jak tak czytam to stwierdzam, że moja nie jest taka zła. Mogło być gorzej :p A co do ciuszków moja mama dobrze zna mój gust, więc nie boje się, że kupi coś co mi się nie spodoba. Mi też często coś kupuje i mojemu M. A teściowa to inna bajka. Ona faktycznie się nie zna i woli bezpiecznie dać pieniądze żeby coś od niej kupić. Moi rodzice też tak robią (dostaliśmy już na mebelki i kupią wózek z fotelikiem), ale że moja mama uwielbia szoping i jego pochodne nie może się opanować i kupuje :D i jak podkreśla to taki gratis :D :D

Do góry