reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja to chyba też mam duży, bo dzisiaj babeczka w laboratorium pyta czy to końcówka... :p Póki co przytylam 3 kg. Nie wiem czy to dużo czy normalnie, ale tylko brzuszek i piersi mi rosną. A reszta narazie bez zmian.

Hehe ludzie to jednak prości są [emoji17] a moze jej podpadłaś? [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Moja obrazila sie jak bylam w 15tc i nie odzywa slowem do teraz. Mala ma prawie 10miesiecy - Tesciowie jej nie widzieli. Przebijecie to? [emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wygralas konkurs[emoji471][emoji471][emoji471]

O mojej to tez wole nie ppowiadac, udaje ze jest super i sie podlizuje... a mamy a szczegolnie m jej wiele do zarzucenia.. a tesciu... burak... odkad jestem w ciazy ani razu nie pogratulowal, nie zapytal jak sie czuje itd. W sumie ja z nim prawie wogole nie gadam, m tez sporadycznie no ale chyba by wypadalo! Dobrze ze sa 2000km od nas[emoji1]

Moja obrazila sie jak bylam w 15tc i nie odzywa slowem do teraz. Mala ma prawie 10miesiecy - Tesciowie jej nie widzieli. Przebijecie to? [emoji52]

Pewnie jakbym się nie gryzła w język i nie raz odpuszczała to mogłoby być podobnie jak u Ciebie , ale powtarzam sobie ze nie warto bo ona już za stara i się nie zmieni. Ale nie zazdroszczę sytuacji bo pewnie nie jest komfortowo [emoji37][emoji37]tylko żebym Ja nie była taka teściową[emoji23][emoji23][emoji23]

Pewnie jakbym się nie gryzła w język i nie raz odpuszczała to mogłoby być podobnie jak u Ciebie , ale powtarzam sobie ze nie warto bo ona już za stara i się nie zmieni. Ale nie zazdroszczę sytuacji bo pewnie nie jest komfortowo [emoji37][emoji37]tylko żebym Ja nie była taka teściową[emoji23][emoji23][emoji23]

A ja mysle, ze nie warto miec tego typu osoby w otoczeniu. Moje dziecko nic nie traci nie majac kontaktu z takimi “dziadkami”. Dla mnie przestali istniec. Szkoda nerwow.

Ja jestem 6 dni za Tobą i nie mam ani jednej rzeczy. Stoi pusty pokój do zrobienia. Tobie teraz 24 powiedzą co będziesz miała? Coś przeczuwasz? Ja to miałam mieszane uczucia, w rodzinie wszyscy mówili, ze chłopak tylko mój mąż im powtarzał „ zobaczycie Zosia wam pokarze” i pokazała, miał racje ;)
Ja właśnie nic nie przeczuwam. Tzn. jakoś tak dziewuszka chodzi mi po głowie. Mam nadzieję, że dzidzia ładnie pokaże co ma między nóżkami. Zosia to pewnie będzie księżniczka tatusia :)

reklama
No ja na teściowa to liczyć nie mogę. Jak nie mielismy to chciała żeby było a teraz bez rewelacji, a ostatnio mi powiedziała,ze duzo wazę i ze mam duży brzuch jak na 5 miesiąc [emoji15]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
No takiej teściowej to nie ma co zazdrościć... Moja postanowiła kupić nam łóżeczko nawet nie pytając nas jakie by nam odpowiadało...

Do góry