reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja właśnie nic nie przeczuwam. Tzn. jakoś tak dziewuszka chodzi mi po głowie. Mam nadzieję, że dzidzia ładnie pokaże co ma między nóżkami. Zosia to pewnie będzie księżniczka tatusia :)
Na pewno ;) ja to zrobiłam tak hak mówiłam. Najadłam się przed Usg i się pokazała. Takie fajne uczucie jak się już wie.

reklama
To na chłopca? Taki do przodu? Tylko, ze dziewczynkę będę miała :D

No tak mi powiedziała...

No takiej teściowej to nie ma co zazdrościć... Moja postanowiła kupić nam łóżeczko nawet nie pytając nas jakie by nam odpowiadało...

To tez fajnie. Uszczęśliwianie na sile [emoji58]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

No takiej teściowej to nie ma co zazdrościć... Moja postanowiła kupić nam łóżeczko nawet nie pytając nas jakie by nam odpowiadało...
To moja się mnie tak boi że nie odważyła by się na takie coś. Nam teście powiedzieli ze dadzą na wózek ale sami mamy wybrać. Do dziś teściowa nie kupi nic co jej się podoba tylko takie ciuszki co mi się spodobaja

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

To moja się mnie tak boi że nie odważyła by się na takie coś. Nam teście powiedzieli ze dadzą na wózek ale sami mamy wybrać. Do dziś teściowa nie kupi nic co jej się podoba tylko takie ciuszki co mi się spodobaja

No to skarby! Moi zaczynają mnie powoli denerwować. Jak M zaczął mówić o zmianie auta na większy i wygodniejszy dla naszej trójki to teść skwitował to tylko zdaniem: "A po co Wam większe? My Maluchem jeździliśmy i było dobrze..."

Ja tesciow nie mam wcale (choc sluchajac bratowej meza - a brat 13 lat starszy i jak sie pobierali to jeszcze zyli, to tez mogloby byc ciezko). Moja mama jest w porzadku. Sama kupuje ciuszki jakie jej sie podobaja, ale wie czego nigdy nie zaloze. Na duze rzeczy raczej daje pieniadze np na lozeczko, ktore i tak u niej zostanie. Tak samo moja babcia na lozeczko do nas do domu i tata (jak jeszcze zyl) na wozek.
Ostatnio mialam rozmowe z moja babcia bo co dziecko za kwekalo to brala na rece, co sie rozplakalo to panika, co dziecku robimy, ze tak placze, "o la boga, coz ono takie nieszczesliwe" i "jestem nieczula" bo prosilam zeby pozwolila mu sobie pokwekac w polsnie. No i 3dni nie gadalysmy. Ale chyba udalo mi sie jej wytlumaczyc ze sieje panike i podwaza moje decyzje, rozstraja dziecko, a ja nie bede mogla sobie z nim.pozniej rady dac i przede wszystkim sprawia, ze ja robie sie niepewna jako matka. Poki co widze znaczaca poprawe :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry