reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
1516096381-a8c1d11ebf251f89-aaaaaa.jpeg

Czekamy i już doczekać się nie możemy [emoji23][emoji23] stresik jest ale już raczej nie ucieknę [emoji6][emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to zleciało jeszcze pamiętam jak zrobiłaś betę za szybko i byłaś załamana niskim wynikiem a tu jutro wielki dzień. Trzymam mocno kciuki za was jutro za ten najszczesliwszy dzien[emoji4] [emoji110]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro na 14 na izbę i jutro ma być CC u nas trzymają Max 48h i wszystko idzie ekspresowo porównując z innymi szpitalami . [emoji51]

Fajnie, im krocej w szpitalu tym lepiej [emoji4]
Tylko nie zapomnij o nas i koniecznie sie pochwal, bo bedziemy czekac [emoji4]
Trzymam kciuki i zycze Ci dzis spokojnej nocy, ostatniej przespanej przez nastepne kilka lat hihi [emoji12][emoji38]

Ale to zleciało jeszcze pamiętam jak zrobiłaś betę za szybko i byłaś załamana niskim wynikiem a tu jutro wielki dzień. Trzymam mocno kciuki za was jutro za ten najszczesliwszy dzien[emoji4] [emoji110]

No moja córcia zapewniła mi niezły Roller coaster przez te 9 miesiącu . Dziękujemy przydadzą się [emoji8][emoji8]z reszta u Ciebie tez już nie długo

Fajnie, im krocej w szpitalu tym lepiej [emoji4]
Tylko nie zapomnij o nas i koniecznie sie pochwal, bo bedziemy czekac [emoji4]
Trzymam kciuki i zycze Ci dzis spokojnej nocy, ostatniej przespanej przez nastepne kilka lat hihi [emoji12][emoji38]

Dziękuje [emoji8][emoji8]na pewno jak już sie ogarniemy to się przywitamy z ciociami na forum . A noc na bank będzie nie przespana z emocji [emoji23][emoji23]

Dziękuje [emoji8][emoji8]na pewno jak już sie ogarniemy to się przywitamy z ciociami na forum . A noc na bank będzie nie przespana z emocji [emoji23][emoji23]

Jak ja już marze być w 9 miesiącu. kochana będzie wszystko dobrze śpij dobrze i my czekamy na fotki twojego cudu :)

reklama
No moja córcia zapewniła mi niezły Roller coaster przez te 9 miesiącu . Dziękujemy przydadzą się [emoji8][emoji8]z reszta u Ciebie tez już nie długo

Wczoraj tak sobie uświadomiłam że to tylko 12tyg jeszcze[emoji33] mi czas zasuwa i nie czuje by mi się dluzylo [emoji4]

Do góry