Ja kupilam za namowa położnej jeszcze nie wiem czy będę używaćDziewczyny stosujecie taką poduszkę klin? Któraś ma?![]()
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupilam za namowa położnej jeszcze nie wiem czy będę używaćDziewczyny stosujecie taką poduszkę klin? Któraś ma?![]()
Ooo nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest.A takie zabezpieczenie na kołderkę znalazłam, albo zawijać pod materac jak sie ktoś boi.
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Rożek wiązanyDziewczyny jaki rożek lepszy - wiązany czy zapinany na rzep? I mam pytanie do dziewczyn, które już urodziły - czym odkrywacie Wasze maluszki do snu? Używacie poduszki? Podobno najlepsza opcja to śpiworek i spanie na płasko bez poduszki, tylko jak jest w praktyce?
To się sprawdza jak dziecko ulewa dużo.Czytałam jeszcze coś takiego, że wskazane jest pod przednie nogi łóżeczka podłożyć np. książki. Dzięki temu główka maluszka jest trochę wyżej i zapobiega to zakrztuszeniu i ułatwia oddychanie. To prawda?
Klin jest dobry gdy dziecko ma refluks lub dużo ulewa.Dziewczyny stosujecie taką poduszkę klin? Któraś ma?![]()
Ja zawijalam kołderkę od materac to mój wykopywał [emoji23]A takie zabezpieczenie na kołderkę znalazłam, albo zawijać pod materac jak sie ktoś boi.
![]()
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"