reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czyli to nie jest nic dziwnego, więcej dziewczyn tak ma :) a w nocy jak śpi?
Moja to wcześniak więc budzę na karmienie co 3 h chodź ostatnio już sama wstaje .
Dostaje cyca I butelkę lub butelkę mojego i butelkę mieszanki-ja mam bardzo mało mleka 50 ml co 3h to max co wyciągnę .I do łóżka potem ja ciągle mleko pół godziny i ja zabawiam ha ha ha
Szumis szumi ona łapie go za nos i sobie leżą czasem do następnego karmienia nie usnie a czasem 5 minut i śpi.
Moja jje cyca usypia a jak oprozni to taka złość hi hi hi i po 20 minutach cyca dostaje z butelki czasem dostaje 2x20 z 2 cycow zależy czy śpi czy jje.....
IMG-20180103-WA0005.jpg

Załączniki

• IMG-20180103-WA0005.jpg
    IMG-20180103-WA0005.jpg
    153,8 KB · Wyświetleń: 485
mam pytanie nie wiem czy tu czy na innym forum kiedyś któraś dodawała po czym poznać płeć dziecka,ponoć po czym odstającym i potrzebowałabym tego linka :)

Moja to wcześniak więc budzę na karmienie co 3 h chodź ostatnio już sama wstaje .
Dostaje cyca I butelkę lub butelkę mojego i butelkę mieszanki-ja mam bardzo mało mleka 50 ml co 3h to max co wyciągnę .I do łóżka potem ja ciągle mleko pół godziny i ja zabawiam ha ha ha
Szumis szumi ona łapie go za nos i sobie leżą czasem do następnego karmienia nie usnie a czasem 5 minut i śpi.
Moja jje cyca usypia a jak oprozni to taka złość hi hi hi i po 20 minutach cyca dostaje z butelki czasem dostaje 2x20 z 2 cycow zależy czy śpi czy jje.....Zobacz załącznik 834379
Ślicznotka [emoji4] moje jedzą co 3h a w nocy co 4. Mają już swoje stałe pory na picie
1515240395-3f47bfc7f0041b17-aaaaaa.jpeg
1515240468-c2fa2a7acf587135-aaaaaa.jpeg

Oliwka i Filip pozdrawiaja [emoji6]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry