meg86
Fanka BB :)
Słodka ta twoja córciaZobacz załącznik 834366 A my się witamy i jutro miesiąc mamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodka ta twoja córciaZobacz załącznik 834366 A my się witamy i jutro miesiąc mamy
Przepiękna Księżniczka! :-)Zobacz załącznik 834366 A my się witamy i jutro miesiąc mamy
Moja to wcześniak więc budzę na karmienie co 3 h chodź ostatnio już sama wstaje .Czyli to nie jest nic dziwnego, więcej dziewczyn tak ma a w nocy jak śpi?
Slodka...Zobacz załącznik 834366 A my się witamy i jutro miesiąc mamy
Wyrostek plciowy. U mnie sie sprawdzilo.mam pytanie nie wiem czy tu czy na innym forum kiedyś któraś dodawała po czym poznać płeć dziecka,ponoć po czym odstającym i potrzebowałabym tego linka
Ślicznotka [emoji4] moje jedzą co 3h a w nocy co 4. Mają już swoje stałe pory na picieMoja to wcześniak więc budzę na karmienie co 3 h chodź ostatnio już sama wstaje .
Dostaje cyca I butelkę lub butelkę mojego i butelkę mieszanki-ja mam bardzo mało mleka 50 ml co 3h to max co wyciągnę .I do łóżka potem ja ciągle mleko pół godziny i ja zabawiam ha ha ha
Szumis szumi ona łapie go za nos i sobie leżą czasem do następnego karmienia nie usnie a czasem 5 minut i śpi.
Moja jje cyca usypia a jak oprozni to taka złość hi hi hi i po 20 minutach cyca dostaje z butelki czasem dostaje 2x20 z 2 cycow zależy czy śpi czy jje.....Zobacz załącznik 834379
Ale słodko się uśmiecha [emoji4]Zobacz załącznik 834366 A my się witamy i jutro miesiąc mamy