reklama
Dziewczyny wczoraj tyle myślałam nad tymi łóżeczkami, a dzisiaj wiem jeszcze mniej niż wczoraj Mąż mnie uświadomił, że tego łóżeczka chicco nie da się przypiąć do naszego łóżka. Chodzi mi o te pasy, a nasze łóżko nie jest standardowe z materacem. Czytałam, że to łóżeczko stabilne i wielu rodziców nie przypina, ale ja balabym się... I tak się teraz zastanawiam czy nie zdecydować się jedynie na to zwyczajne drewniane łóżeczko 60×120. Dzidziuś i tak będzie spał z nami w pokoju, więc nie wiem czy w takiej sytuacji nie darować sobie tego łóżeczka dostawnego. Jak myślicie?
Najwyraźniej dzidziusiowi bardzo dobrze u mamusi w brzuszku i nie chce wychodzić albo chce się załapać na wózek od RMF FM Pewnie zobaczył reklamę w tv i czeka do 15 tegoBolal mnie brzuch jakis czas i przeszło, także tego [emoji58][emoji14]
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Ilona 88
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji6]Zobacz załącznik 834317 Jestem juz po badaniu. Dzieciaczek zdrowy, ma 6cm wyniki badan nifty byly ale nie chciala mi dr powiedziec jaka plec, powiedziala, ze nie badali tego.. tia jasne. Mowila, ze za 4tyg poznam juz plec na usg. Najwazniejsze, ze badania dobrze wyszly, plec nie ma znaczenia. Co do plamien to podobno tak sie zdarza i mam sie nie martwic, nie zbadala mi szyjki, bo to tez przy kolejnym usg, tsh tez do powtorzenia za 4tyg. Ach ta Dania..
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Dawno Cię nie było [emoji6]Żywia słodka [emoji7]Witajcie dziewczyny po swietach. Szczesliwego Nowego Roku (lepiej pozno niz wcale).
Nie doczytam was juz, bo duzo sie u was dzialo.
A my sobie slicznie rosniemy. I chyba Żywia jest wilkiem, bo oczy to ma takie "zeby mnie.lepiej widziec"
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ilona 88
Ja miałam plamienia po masażu szyjki , i cieszyłam się z nich [emoji13]bo myślałam że coś ruszy [emoji6]Bolal mnie brzuch jakis czas i przeszło, także tego [emoji58][emoji14]
Aguleczka29
hejka używał ktoś takie cudeńko jak Snuza Hero MD i mógłby napisać swoją opinię o tym ??
Ropuszka666
hejka używał ktoś takie cudeńko jak Snuza Hero MD i mógłby napisać swoją opinię o tym ??
Ja mam i za ok dwa-trzy tygodnie będę testować [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
Bolal mnie brzuch jakis czas i przeszło, także tego [emoji58][emoji14]
Jeszcze wyjdzie ze wykrakałaś ze będziemy rodzic w tym samym czasie [emoji33]Zośka wychodź z Matki !!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@Ropuszka666 a w sumie chyba szybciej urodzisz [emoji16] @Ilona 88 u mnie nawet gownianego plamienia haha @Bobisia a o co chodzi z tym RMF?