reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja właśnie teraz rozglądam się za fotelem do karmienia. Tylko nie wiem czy się nam zmieści... Jak zakupię wszystkie mebelki i będzie miejsce, to napewno kupię. A co do poduszki, to te rzeczy z la millou coraz mniej mi się podobają. A na początku chciałam wszystko od nich :D Chyba kupię tam tylko poduszkę do wózka.
Dziewczyny a kupujecie coś takiego jak rożek i ile sztuk? 1-2?

Polecam miec 2 rozki. Wystarczy, ze maluszkowi sie uleje i dasz do prania i zostajesz bez. Ja mimo ze corcia z konca marca i mieszkamy w cieplych krajach to jednak przez 2 pierwsze miesiace uzywalam rozka ciagle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chciałam ja do karmienia ale okazała się za wielka do mojego fotela i za każdym razem jakbym miała się nią owinąć to ktoś musiałby mi dziecko podać bo to niezłe wyzwanie . Myślałam nad ta kura ale ona chyba nie praktyczna i kupię rogala
1515085551-759863cadd6fcbcc-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam rogala, jest duży. Też nie wiem czy nada się do karmienia ale narazie zostawiam :)

Ja właśnie teraz rozglądam się za fotelem do karmienia. Tylko nie wiem czy się nam zmieści... Jak zakupię wszystkie mebelki i będzie miejsce, to napewno kupię. A co do poduszki, to te rzeczy z la millou coraz mniej mi się podobają. A na początku chciałam wszystko od nich :D Chyba kupię tam tylko poduszkę do wózka.
Dziewczyny a kupujecie coś takiego jak rożek i ile sztuk? 1-2?
Mam jeden nowy i jeden po dziecku siostry. A Poduszek dopoki nie zacznie mi córcia siadać to nie będę dawać

Dziewczyny tak w ramach waszej czujności. Jeśli kupujecie Łóżeczku dostawne.
Czytałam że to nie jest zbyt bezpieczne bo jak jest inny kat łóżka i łóżeczku jest np ciut wyżej i dziecko się zsunie np sama główka to może się udusić, dojść do noedotlenienia itp. Nie tyczy się noworodków ale ciut Większych dzieci już tak

reklama
Do góry