kredka82
Fanka BB :)
Ja właśnie teraz rozglądam się za fotelem do karmienia. Tylko nie wiem czy się nam zmieści... Jak zakupię wszystkie mebelki i będzie miejsce, to napewno kupię. A co do poduszki, to te rzeczy z la millou coraz mniej mi się podobają. A na początku chciałam wszystko od nich Chyba kupię tam tylko poduszkę do wózka.
Dziewczyny a kupujecie coś takiego jak rożek i ile sztuk? 1-2?
Ja kupilam bujany z bujanym podnozkiem. Nie lubie siedziec z nogami w dole wiec zawsze musze miec na cos wylozone.
A rozki planuje dwa tylko wlasnie nie wiem czy kupic dwa miekkie czy jeden z nich usztywniany z wkladem kokosowym?
A kupiwalas do niego przescieradla juz?Też je zamówiłam i czekam na dostawę, ciekawa jestem jak sprawdzi się przy łóżku naszym[emoji4]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Tzn chodzi Ci ze bedzie roznica poziomow miedzy lozkiem a lozeczkiem i dziecko wsadzi buzke w ta szczeline? Bo wystarczy zeby bylo ciut nizej to juz sie nie przeturla. I planuje wsadzic pod materac monitor oddechu do niego.Dziewczyny tak w ramach waszej czujności. Jeśli kupujecie Łóżeczku dostawne.
Czytałam że to nie jest zbyt bezpieczne bo jak jest inny kat łóżka i łóżeczku jest np ciut wyżej i dziecko się zsunie np sama główka to może się udusić, dojść do noedotlenienia itp. Nie tyczy się noworodków ale ciut Większych dzieci już tak
A poeiedzcie mi jaki materac do lozeczka macie/kupujecie?