reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A ja właśnie zamówiłam sobie taką dużą poduche do spania, bo coraz gorzej się wysypiam. Budzę się jakaś połamana :p

U mnie się nie sprawdziła do końca i sprzedałam prawie jak nówkę . Lepiej sprawiły się takie podusie małe dwie z Ikea w milusie powłoczce . Jedna wciskam pod brzuch a jedna między nogi [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie się nie sprawdziła do końca i sprzedałam prawie jak nówkę . Lepiej sprawiły się takie podusie małe dwie z Ikea w milusie powłoczce . Jedna wciskam pod brzuch a jedna między nogi [emoji12]

Ja nie umiem z nią spać. Kupiłam i schowalam do Szafy a pod nogi i brzuch zawijam kołdrę :(

Dobrze wiedzieć bo tez planowałam cos zakupić.... i teraz to juz w ogóle nie wiem [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Jak pod brzuch? Nie mogę sobie tego wyobrazić :) Ja teraz robie podobnie - jedna między nogi, a druga za plecy. Tylko że podczas snu ta cała "konstrukcja" się rozpada i w nocy kilka razy muszę wszystko poprawiać :p Jak się nie sprawdzi, to też sprzedam :D ale liczę, że jednak nie i będzie wygodniej :D

Jak pod brzuch? Nie mogę sobie tego wyobrazić :) Ja teraz robie podobnie - jedna między nogi, a druga za plecy. Tylko że podczas snu ta cała "konstrukcja" się rozpada i w nocy kilka razy muszę wszystko poprawiać :p Jak się nie sprawdzi, to też sprzedam :D ale liczę, że jednak nie i będzie wygodniej :D

Poproszę M żeby zrobił mi dziś foto jak będę leżeć [emoji23][emoji6]

Taką zamówiłam :D
Screenshot_2018-01-04-17-18-43.png Screenshot_2018-01-04-17-19-17.png

Załączniki

• Screenshot_2018-01-04-17-18-43.png
    Screenshot_2018-01-04-17-18-43.png
    95,6 KB · Wyświetleń: 92
  • Screenshot_2018-01-04-17-19-17.png
    Screenshot_2018-01-04-17-19-17.png
    60,9 KB · Wyświetleń: 84
reklama