reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miałam ta sama
1515083314-a6460a9cf960260e-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może tobie przypasuje. Ja mam troszke inna i jest dla mnie za duża. Zostawię sobie do karmienia

Ja chciałam ja do karmienia ale okazała się za wielka do mojego fotela i za każdym razem jakbym miała się nią owinąć to ktoś musiałby mi dziecko podać bo to niezłe wyzwanie . Myślałam nad ta kura ale ona chyba nie praktyczna i kupię rogala
1515085551-759863cadd6fcbcc-aaaaaa.jpeg

Ja chciałam ja do karmienia ale okazała się za wielka do mojego fotela i za każdym razem jakbym miała się nią owinąć to ktoś musiałby mi dziecko podać bo to niezłe wyzwanie . Myślałam nad ta kura ale ona chyba nie praktyczna i kupię rogala
1515085551-759863cadd6fcbcc-aaaaaa.jpeg

Ja właśnie teraz rozglądam się za fotelem do karmienia. Tylko nie wiem czy się nam zmieści... Jak zakupię wszystkie mebelki i będzie miejsce, to napewno kupię. A co do poduszki, to te rzeczy z la millou coraz mniej mi się podobają. A na początku chciałam wszystko od nich :D Chyba kupię tam tylko poduszkę do wózka.
Dziewczyny a kupujecie coś takiego jak rożek i ile sztuk? 1-2?

Na jakim etapie są Wasze przygotowania do przyjścia na świat maluszka ? Kiedy miałyście gotowe pokoje? Nastał nowy rok a mnie panika dopadła [emoji14] termin na maja.
Ja mam termin koniec marca/pocz kwietnia i mam next2me, bujaczek, fotel bujany do karmienia, nianie, kocyk sensoryczny, troche pieluszek muslinowych w tym te duze, i ubranek tez troche. Z cala reszta jestem daleko w lesie
Wczoraj kupilam wanienke ale ja oddam bo kupilam ta profilowanaco ma jeszcze materialowy lezaczek na gore ale jednak stwierdzilam ze to na krotko bedzie wiec pojde w minimalizm i kupie zwykla w ikea a m zrobi stojak na wanne lub na konidzie bede kapac.
Z cala reszta jestem do tylu.
Ja zaczęłam w 12tc i za dwa tygodnie będzie Sara na świecie a ja nadal nie skończyłam . Szukam teraz poduszki do karmienia bo sprzedałam ta duża do spania zastanawiam się jeszcze nad muffkami do wózka . Zamówiłam tez wczoraj nakładki na sutki wiec tak naprawdę do samego końca coś a pewnie po porodzie nie jedno jeszcze przyjdzie [emoji6]

Wlasnoe moalam Ci pisac ze ja chyba kupuje ta do karmienia z motherhood ale widze ze juz je znasz bo masz ta do spania.

U mnie sprawdza sie od dawna poduszka z lidla ta dluga (chyba 120cm) prosta i upycham ja pod brzuch i miedzy nogi daje

Ostatnia edycja:
Moja wielka poducha też w szafie a najlepiej mi odpowiada jasiek [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

No to chyba dam sobie z nią spokoj, bo jest duża i potem bedzie mi tylko leżeć i zagracac.A do karmienia to właśnie o tej kurze myślałam , bo można by z nią spac a pózniej do zabawy i układania dzidziusia na niej

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry