reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Miałam ta sama
1515083314-a6460a9cf960260e-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Może tobie przypasuje. Ja mam troszke inna i jest dla mnie za duża. Zostawię sobie do karmienia

Ja chciałam ja do karmienia ale okazała się za wielka do mojego fotela i za każdym razem jakbym miała się nią owinąć to ktoś musiałby mi dziecko podać bo to niezłe wyzwanie . Myślałam nad ta kura ale ona chyba nie praktyczna i kupię rogala
1515085551-759863cadd6fcbcc-aaaaaa.jpeg

Ja chciałam ja do karmienia ale okazała się za wielka do mojego fotela i za każdym razem jakbym miała się nią owinąć to ktoś musiałby mi dziecko podać bo to niezłe wyzwanie . Myślałam nad ta kura ale ona chyba nie praktyczna i kupię rogala
1515085551-759863cadd6fcbcc-aaaaaa.jpeg

Ja właśnie teraz rozglądam się za fotelem do karmienia. Tylko nie wiem czy się nam zmieści... Jak zakupię wszystkie mebelki i będzie miejsce, to napewno kupię. A co do poduszki, to te rzeczy z la millou coraz mniej mi się podobają. A na początku chciałam wszystko od nich :D Chyba kupię tam tylko poduszkę do wózka.
Dziewczyny a kupujecie coś takiego jak rożek i ile sztuk? 1-2?

Na jakim etapie są Wasze przygotowania do przyjścia na świat maluszka ? Kiedy miałyście gotowe pokoje? Nastał nowy rok a mnie panika dopadła [emoji14] termin na maja.
Ja mam termin koniec marca/pocz kwietnia i mam next2me, bujaczek, fotel bujany do karmienia, nianie, kocyk sensoryczny, troche pieluszek muslinowych w tym te duze, i ubranek tez troche. Z cala reszta jestem daleko w lesie
Wczoraj kupilam wanienke ale ja oddam bo kupilam ta profilowanaco ma jeszcze materialowy lezaczek na gore ale jednak stwierdzilam ze to na krotko bedzie wiec pojde w minimalizm i kupie zwykla w ikea a m zrobi stojak na wanne lub na konidzie bede kapac.
Z cala reszta jestem do tylu.
Ja zaczęłam w 12tc i za dwa tygodnie będzie Sara na świecie a ja nadal nie skończyłam . Szukam teraz poduszki do karmienia bo sprzedałam ta duża do spania zastanawiam się jeszcze nad muffkami do wózka . Zamówiłam tez wczoraj nakładki na sutki wiec tak naprawdę do samego końca coś a pewnie po porodzie nie jedno jeszcze przyjdzie [emoji6]

Wlasnoe moalam Ci pisac ze ja chyba kupuje ta do karmienia z motherhood ale widze ze juz je znasz bo masz ta do spania.

U mnie sprawdza sie od dawna poduszka z lidla ta dluga (chyba 120cm) prosta i upycham ja pod brzuch i miedzy nogi daje

Ostatnia edycja:
Moja wielka poducha też w szafie a najlepiej mi odpowiada jasiek [emoji4]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

No to chyba dam sobie z nią spokoj, bo jest duża i potem bedzie mi tylko leżeć i zagracac.A do karmienia to właśnie o tej kurze myślałam , bo można by z nią spac a pózniej do zabawy i układania dzidziusia na niej

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Do góry