reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Na moje dziecko nie działa.Nie lubię słodyczy ale ostatnio przed wizytą skusiłam się na 2 princepola i zimną wodę,mała co prawda pomachała i poszła spać dalej.. :) ale jakbym chciała dłużej pooglądać jak się kręci wierci to niestety.Przed następną wizytą musi mąż do brzucha pogadać może będzie się bardziej słuchała :):):)
Moja mała na wizytach również w śpiocha się zamienia! ;) Może to dlatego,że umawiam się na wizytę przed 8 rano:D Najwidoczniej to nie jej pora wstawania...i oby tak zostało;)

reklama
Na jakim etapie są Wasze przygotowania do przyjścia na świat maluszka ? Kiedy miałyście gotowe pokoje? Nastał nowy rok a mnie panika dopadła :p termin na maja.

Na jakim etapie są Wasze przygotowania do przyjścia na świat maluszka ? Kiedy miałyście gotowe pokoje? Nastał nowy rok a mnie panika dopadła :p termin na maja.
Ubranka, kocyki itp. zaczynam kupować w drugiej połowie stycznia. W marcu chcę już mieć mebelki i mniej więcej w tym samym czasie zamówię wózek i fotelik, bo pewnie trochę się czeka... Termin 1.06 (prawdopodobniej koniec maja, bo będę miała cc).

Ja zaczęłam w 12tc i za dwa tygodnie będzie Sara na świecie a ja nadal nie skończyłam . Szukam teraz poduszki do karmienia bo sprzedałam ta duża do spania zastanawiam się jeszcze nad muffkami do wózka . Zamówiłam tez wczoraj nakładki na sutki wiec tak naprawdę do samego końca coś a pewnie po porodzie nie jedno jeszcze przyjdzie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja zaczęłam w 12tc i za dwa tygodnie będzie Sara na świecie a ja nadal nie skończyłam . Szukam teraz poduszki do karmienia bo sprzedałam ta duża do spania zastanawiam się jeszcze nad muffkami do wózka . Zamówiłam tez wczoraj nakładki na sutki wiec tak naprawdę do samego końca coś a pewnie po porodzie nie jedno jeszcze przyjdzie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja właśnie zamówiłam sobie taką dużą poduche do spania, bo coraz gorzej się wysypiam. Budzę się jakaś połamana :p

Do góry