reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej dziewczyny,ja po badaniu. Niestety dalej nie wiemy czy chłop czy baba bo niestety dziecię złożyło nóżki i nic nie pokazało buuu. Ale wszystko jest w porządku. Waży 130 g i mierzy około 15 cm. Jak juz @Ropuszka666 napisała, przejmuje kalendarz. Mam nadzieję, że jakoś go ogarne :)

Juz 15 cm?? Ja 12.12 miałam wizytę i mały miał jakieś 10 cm .... to teraz tak szybko rosną, czy mój maluszek taki malutki?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny powtórzyłam badanie moczu i wszystko ok :) brak bakterii i ketonow. Wizytę przełożyli mi na wcześniejszą godzinę i już jestem po - wszystko dobrze :) Dzisiaj gdy jadłam pączka dzidziuś tak pięknie zapukał, że nie miałam żadnych wątpliwości czy to ruchy maluszka :) Chyba posmakował mojemu maleństwu pączek :D A teraz siedzę i czuję jak się kręci w brzuszku :D niesamowite :)
Któraś z Was pisała, że bez seksu można żyć. Potwierdzam! Ja żyję tak od września :D
@Ropuszka666 pisałaś, że od nowego roku inna dziewczyna przejmuje kalendarz. Mam wizytę u ginekologa prowadzącego 18.01 i nie wiem czy dzisiaj Ciebie czy już @jasani prosić o wpis do kalendarza.

Jeszcze Ja Cie dopisałam ale od 01.01 już w temacie działa jasani [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czytam i już głupieje od tych pierdół co piszą co niektóre w necie wiec może wy wiecie albo lekarz coś wspominał . Czy do CC musza być czyste ( niepomalowane ) paznokcie i u rąk i stóp ? Chce iść zaraz po nowym roku na pedicure i zastanawiam się czy mogę sobie zrobić hybrydę na stopach ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny czytam i już głupieje od tych pierdół co piszą co niektóre w necie wiec może wy wiecie albo lekarz coś wspominał . Czy do CC musza być czyste ( niepomalowane ) paznokcie i u rąk i stóp ? Chce iść zaraz po nowym roku na pedicure i zastanawiam się czy mogę sobie zrobić hybrydę na stopach ?

nie, nie powinnaś robić. w trakcie zabiegu będą kontrolować Twoją płytkę paznokci, czy nie sinieje

reklama
No mój miał 10 bez girek, z syrkami około 15 :)

Uff
[emoji6]

To zależy od szpitala, musisz zapytać u nich. Kiedyś mamyginekolog mówiła ,ze pulsometr moze nie wychwycić tetna przez hybrydę, to u dłoni, ale u stop??

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry